All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Säker lim till jul verkstad

Nu föräldrar, lärare och dagis personal för att se till att barnen inte spilla limmet under julen verkstad.

Pritt hobbylim och Skolelim kan lätt tvättas bort från kläder och möbler - det går bort med vatten inte är varmare än 200 ° C!

Dessutom är limet helt säkert eftersom det inte innehåller några skadliga ämnen och lösningsmedel.

Många program

- Limmet är certifierad enligt EN71, en europeisk standard som anger säkerhetskraven för leksaker och alla leksaker som säljs inom EU och EES måste följa dessa specifikationer, säger Veronika Henriksen, försäljnings- och marknadsassistent i Henkel Norge.

Hobbylimet i en röd flaska används för papper, kartong, tyg och textilier samt trä och individuell plast. Skolelimet används för att limma papper, kartong, kork och isopor. När det torkar blir limet transparent, vilket också indikeras genom att flaskan är vit.

Lätt att använda

- Båda flaskorna är lätta att använda för barn, eftersom de är mjuka och har en kork som barnet kan öppna. Du kan också välja mellan vidbrett eller exakt applicering av limet. Enkel hantering är en viktig funktion när barn ska använda limet, säger Veronika Henriksen.

Andra bra lim för barn och vuxnas kreativa projekt är Pritt limstift, som används för papper, kartong och foton, samt makt Pritt som är en multi-purpose i ett limstift och limma trä, läder, kartong och mer.

ADVERT

Mest populära