All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rustika trägolv gjorda av keramiska plattor

Rustik trägolv är definitivt i vinden för tillfället. Bred planka, med en något ojämn ytstruktur som kan både ses och kände, ger en unik och varm interiör, där golvet spelar en framträdande roll i rummet. Keramiska plattorna Xilema är chipvärldens svar på detta.

Lifelike

- Plattorna är förvillande lik äkta trä och finns i fem olika färger och även strukturerad yta precis som en rustik brädorna, säger Patrik Björklund, butikschef på Höganäs i Oslo.

Plattorna finns i fem olika färger; Frassino, Larice, Castagno, Wenghè och Ciliegio. Insatserna är gjorda i två storlekar: 13 cm x 80 cm och 20 cm x 80 cm, som kan läggas i raka mönster och fiskbenmönster. De kan kombineras fritt med varandra eller användas individuellt för ett mycket naturligt resultat. Samlingen innehåller också en bottenplatta som kan användas istället för vanliga golvplattor för att ge ett extra exklusivt och färdigt golv.

Golv varma

Plattorna är 9, 5 mm tjocka och kan glatt ovanpå golvvärme, så golvet känns extra varmt och behagligt att gå på.

Måttytan är mycket slitstark och plattorna är lämpliga för användning på båda våningarna och väggarna i höghastighetsrum, till exempel kök, hall och vardagsrum. De är också frostsäkra och kan användas på fasader, terrasser, utomhusområden, yttre trappor och i ingångar. Plattorna är en del av tillverkarens Eco-Collection, och är miljövänliga alternativ.

ADVERT

Mest populära