All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Rudskogen Motor Festival: Ages norska motor fest

Ny Rudskogen har varit 3, 3 kilometer lång och innehåller allt en sant racetrack måste: Blindsvängningar, kuperad terräng, motorvägar och alla bekvämligheter för både förare och allmänhet.

- Vi ville vänta tills vi kunde göra det på rätt sätt, och nu äntligen störta klar, säger Rudskogen manager Harald Huysman, som tillsammans med ett stort antal motorentusiaster har kvar på dag och natt för att göra motorfästet.

- Motorfestivalen blir en stor trädgårdsparti för alla som är intresserade av motorn. Och alla jag har pratat med är mycket nöjda!

Det var nästan ingen gräns för vad vi såg på planen. Drifting med tillhörande tunga rökmoln, NM-round Shortcar, match tävlingar i road racing, historiska formelbilar och mycket, mycket mer ...

Primus motor Harald Huysman lovar att festivalen kommer att bli ett årligt evenemang. Foto: Espen Stensrud Visa mer Vi stod och pratade med alla som passerade. Foto: Stein Inge Stølen mer försvarsminister Espen Barth Eide klipp klädstreck under den officiella domstolen öppna, medan USA: s ambassadör Barry B. White haft sig på Amcar Village. Foto: Stein Inge Stølen Visa mer Publiken hade mycket att titta på, både på plan och i luften. Här är en Pitts Xtra 300 dubbeldecker. Foto: Espen Stensrud Visa mer Denna bil körde Ronnie Peterson i Formel 1 under säsongen 1972. Det var en misslyckad säsong för sensationellt starkt 1971 säsongen, men på Rudskogen gick ändå bil behå med en underbar motorljud på ditt köp. Foto: Espen Stensrud Visa mer

ADVERT

Mest populära