All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rusa på textilier i Paris

Anledningen var Déco Off, en måndag som händer i centrala Paris för tapeter och textilentusiaster. Över hundra välkända varumärken, fördelade på 70 showrooms med gångavstånd mellan vardera, visade nyheter för världsomspännande resenärer, både yrkesverksamma och andra.

Gardin är inte bara gardin

Woodland Walk är en samling textilier och tapeter från Sandersen. Lätta textilier med tryckta och broderade mönster inspirerade av brittiska skogar. Utmattad av Intag.

Sanderson, skrattar de Cuon, Designers Guild, Ralf Lauren, Harlequin, Elitis och alla andra var där, med underbara utställningar frestas från gatan. Vi hade hängt på ett par interiördesigners och en möbellåda - människor som can textiler. Inuti var vi välkomna och visade otaliga mönster och kvaliteter som passar för gardiner, kuddar, filtar och möbler. Längder och bredder i mätning, skiktlagda skikt med matchande och spännande kontraster föll på displayen. I timmar kostade vi oss själva och slog snabbt fram att i diskussionen om färger och mönster ligger skillnaden verkligen i materialet. En fin färg kan brytas av ett snittmaterial, och textilier är inget undantag.

- Betting på kvalitet och du får mycket mer än gardiner. Kvalitet gör något extra med atmosfären i rummet, var parolen i våra guider.

Laval är en enda färgad länksamling med "sten tvättad finish", vilket ger en varm och avkopplande touch. Passar snyggt som gardiner och klädsel. Kommer i 25 vackra nyanser. Förvaltas av Borge.

Mjukt och gott

Linne & Vänner från CreationBaumann. Bomull och linne i en nordiskt inspirerad färgpalett. Jordfärger, nyanser av grönt, midnattsblått, varmt grått och subtilt pulver nyanser i pasteller. Utmattad av Intag.

Vi upplevde att textilier skulle upplevas med sina händer. Då ser du verkligen att gardinen inte är en gardin. En kvalitetsprodukt är mjuk och utsökt, med ett fint fall. Vi fingerade oss genom en samling efter den andra. Linne i alla varianter - grov, fin, tvättad, matt och blank, broderad, ull, velour, kashmir, silke, polyester, viskos, enfärgad och mönstrad.

Så småningom sprang vi av superlativ. Vi var i Paris; Det var utsökt, vackert, elegant, härligt, vackert och väldigt, mycket användbart för norska förhållanden. Mycket av det vi ser är på väg till norska utställningslokaler och butiker.

Med Lohko-samlingen från Scion kom föreningarna med retro och nordisk design. Kör av Tapethuset.

- Är tyget på tre meter bra? Frågade damen - Ja, tänk vad ett bra fall du får och alla sömmar du inte har.

Överst på möblerna väljs textilier. Designers Guild lanserade en spännande samling.

ADVERT

Mest populära