All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rum mestadels

Behovet av både rum, kontor och tenåringsrom hade anmält sig, utan att det stod tre tomma rum som väntar på att antas av den anledningen. Det fanns dock ett rum i huset som hade förlorat sitt uppdrag, nämligen den tidigare plantskola, som hade antagit formen av en gammaldags bra roterom.

Utmaning

Rum med låga knäväggar är en utmaning, både när det gäller inredning och eftersom taket går så långt. Här blev känslan av rummet växande som taket blev vit.

Mycket av rummet består av tak, som hade allt gulat furupanel, som stal mycket av ljuset. Väggarna präglades av 1990-talet, med gula svampiga väggar, vilket inte tillförde mycket utrymme till rummet. Taket var målat vitt och det var den största förändringen i sig själv - rummet kände ökat som varje panel bord målades!

En sida av Ocean, ljust rum med bra färger, och tack vare den höga glansen på taket och golvet, reflekteras ljus både för njutning.

Reflekterad

Sovzonen skapas av sängen under taket, med ryggen till rummet och med en genomskinlig rumdelare.

Inredning är en konst i rum med mycket sluttande tak och låga knäväggar. Här placerades möblerna för att skapa zoner och vardagsrummet med bäddsoffa fick hälften av rummet medan skrivbordet och sängen fyllde den andra.

Rött och grått - grov matta mot pärlemor glänsande, nymålad våningen, med en färg som ger rummet djup och lyster som sprider ljus.

Golvet gyllene färg är också historia, och brädorna är målade i en mörkgrå, glänsande färg, som betonar en tuffare stil skapar gravitationen i rymden och reflekterar ljuset från fönstret. Väggarna hålls i en varm vit färg. Dessa är de lösa elementen som representerar de sanna färgfärgarna.

Bra utrymmeutnyttjande - böcker i fina staplar upp till den mycket låga knäväggen, på ett fint, glansigt golv.

ADVERT

Mest populära