All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Romantisk trädgård i Toten

->

Helen Fredholm har skapat en frodig trädgård på Toten. Helen berättar att hon föddes med trädgård intresse och det är förmodligen i generna för både sin mor och mormor var "trädgårds damer" med stort intresse i sina trädgårdar. Helenens trädgård är bokstavligen "farmors trädgård". Hon har i själva verket tagit över huset, en vacker schweizisk hus med anor från omkring 1900, efter sin mormor och hålla både det och trädgården såg bra liv att farmor hade varit stolt om hon hade sett det. Helens trädgården stil kännetecknas av vackra gamla hus och

vackra blomsterrabatter och en väg täckt med grus som omger hela Swiss Villa.
romantisk "stuga trädgård". Stilen harmoniserar väl med den schweiziska stilen, och Helen har lagt sin opretentiösa beröring på både huset och inte minst trädgården. Här är plantorna inte tätt klädda, sängarna glider smidigt runt hörnen och bildar vackra bågar och mjuka övergångar. I denna trädgård kan du promenera runt i flera timmar och ständigt upptäcka nya vackra blommor som ser mellan andra blommor eller mellan buskar och träd.

Organic

Vissa kommer troligen att karakterisera Hellen's garden som relativt kaotisk. Här växer mindre ädla växter sida vid sida med den mer ädla. Efter Helens mening kan en trädgård vara vacker utan dyra anläggningar låter hon mindre ädla generöst får frøså upp och sätta ihop dem så att resultatet blir en vacker trädgård.

I trädgården i Helens är växterna täta. - Jag tycker att det är snyggt och det ogräs också färre möjligheter, säger Helen som hävdar att hon inte använder någon form av gift i sin trädgård. Förutom att hon ger växterna i krukor lite superfast vid varje bevattning, är Helens trädgård helt organisk. "Jag är ledsen för så många tjurar att gifta mig för att komma till drömträdgården" fortsätter Helen.

Biting on Perennials

Det gamla äppelträdet är en bra klättringshjälp för klättraren.

Läs också:

Låt hösten blomstra

Det är dags för skolstart, och för många markerar slutet på sommarblommorna. Men du behöver inte tacka adjö till blomma utsmyckningar bara på grund sensommaren ...

Bästa Mors filosofi som en trädgård skapas över tiden och att en trädgård är ständigt i flux bör vara en trädgård vanligtvis mycket mer.

Uttrycket "finishing the garden" är inget för Helen. Hon vill att folk ska få ögonen på den potential som en trädgård verkligen har. - Trädgården ger oss en fantastisk möjlighet för motion, lek, umgås, konstnärliga uttryck och inte minst möjligheten att delta i den underbara processen att följa ett frö av den sås till blommorna öppna, säger Helen som också öppnar trädgården synd för dem som kan vara intresserade.
För mer information:
www. fred Holm. com

ADVERT

Mest populära