All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Romantiska julfärger med ny twist

Glöm artificiell grönt, vattgrått och Santa Claus röd här julen. I år är julfärgerna mer romantiska och autentiska ", säger Malinger, Flügger, som har en ny traditions tradition - utan att förlora den.

De tre julfärger puderrosa, Crystal Grå och Grønnkålsgrønt, tas från säkra paletten, och kommer att pågå fram till påsk - om inte längre ...

puderrosa, Flügger 3405

En lyxig och mjuka färger som för tankarna till den krystallflakonger med roststoft. Färgen sprider en lugn atmosfär i rummet, hygien och omtanke.

- Det puderrosa färg kommer att vara en av de mest dominerande färgerna i 2012, och har där under en lång hållbarhet - och kommer att vara lika relevant efter påsk, säger Lone Bjørslev Kisbye, PR Manager på Flügger A / S

Använd den på en grundmur eller på en byrå dekorerad med julens stilleben.

Krystallgrå, Flügger 4442

- Färgen påminner om silver och en elegant grå färg som ger alla julfärger de tillsammans, säger hon.

Kristallgrå är en fin grundfärg som kan sträcka sig från festliga glitter till varma glasbollar och mjuka ljusstearinljus. Julgranfärgen visas i glasprismer, på läckra presentpapper eller målade på små skåp och stolar.

Grønnkålsgrønn, Flügger 2508

Ingen jul utan grön! Detta är en klassisk grön färg, men mer mättad och dammig än den traditionella. Det påminner om nordisk blomkål, som är hård nog att överleva i djup snö. Använd julens gröna färg för mattor eller måla den på en trevlig gammal gungstol.

ADVERT

Mest populära