All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Romantik blommar på tapeter

Nu har vi gärna upp tapeter på alla fyra väggar, och i hela ditt hem. Genom att använda olika bakgrunder i samma färgskala, eller från samma samling över flera rum, vilket skapar en enhetlig inredning medan de olika rummen har sin egen karaktär.

Harmoniska interiörer

Fondförlusterna är fortfarande mycket populära, men över hela rymden och hemmen blir de för starka. Istället använder vi lätta och enkelt sätta tapetmönster med romantiska blommotiv, diskreta remsor eller monokrom tapet med yttextur som harmoniserar med varandra.

Fler och fler nordmän har upptäckt att tapetet inte får hängas på bara en vägg!

Stor flora

Naturen är en av de stora trenderna på våren. Och bland bakgrundsnyheterna är floran utarbetad. Här är stiliserade grenar, löv och elegant gräs. Romantiska blommotiver som gjorts av mormors porslin och en myriad av söta lilla blommor i pastellfärger. Vi ser också många kransar av blommor vinstockar, nostalgiska blomstermotiv tagna från gamla skolan affischer parallellt med de stora engelska rosor, franska liljor och blommor ornament i ljusa färger.

Pasteller

Pasteller i rosa, grönt och blått är stamgäster för småmönstrade och nostalgiska mönster. I den andra änden av färgskalan hittar vi starka signalfärger, tillsammans med stora, nästan överdimensionerade blommotiv.

ADVERT

Mest populära