All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Rolls Royce trädgårdsfest

Rolls Royce Wraith är den brittiska lyxbilstillverkaren fittest modell någonsin. Bakom den lyxiga fasaden och under den välkända Pantheon grillen döljer ett brutalt monster.

Wraith är utrustad med en 6, 6 liters twin-turbo V12-motor med 632 hästar och 800 Nm. Resultatet är att den eleganta jätten utför 0-100 på 4, 4 sekunder.

I superbilverden kanske inte så imponerande, men för en bil som är 5, 2 meter lång och väger 2, 3 ton, så det är inte alls illa. Med design som påminner om Downton Abbey och Star Trek-tekniken är Wraith en underbar promenad i sensualitet.

Utanför: Skatten Rich tar Wraith långt bortom det ursprungliga elementet, men det gör det. Foto: YOUTUBE mer

Men till skillnad från andra Rolls Royce bilar är Wraith en GT, en bil som kommer att köra själv, inte av en förare i pingvin kostym, stel krage och hatt. Om du inte tar golvet kan du se hur Tax Rich får andra Rolls Royce-drivrutiner att se ut som tråkiga farfar. Något de också är troliga, om inte de är gangsterrappare.

Videon är dock en vacker kompilering som kombinerar den brittiska erkeroyalismen med stark körning. En video som är till gagn för alla, bortsett från trädgårdsmästare i välskötta trädgården de snurrar sig igenom ...

ADVERT

Mest populära