All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Roadshow: Gigant sinande Ålesund

Vi har tidigare nämnt hur lycklig har vi varit med vädret. Kvällen i förväg var inget undantag, solen såg fram och skenade fint bortom Lille Lungegårdsvann i Bergen. Men när vi anlände till Ålesund dagen efter var alla väderförväntningar mycket arbetande. Regnet böjde sig hela vägen och hotade att göra kvällen en väldigt våt upplevelse.

Men det var inte för tillfället på lutande 18: 00 och bilar var på plats, hade droppen slog i marken och molnen flyttade sakta men säkert. Är det möjligt att ha större lycka?

Som om det inte var tillräckligt: ​​Ålesund har uppenbarligen en mycket varierad bilflora. För natten fanns fordon i absolut alla kategorier spredt utöver rymden. År från början av 30-talet till helt nya representerades med däckstorlekar av wee 12-inches till nästan monstertruck tuggummi och hästkrafter för väl under 20 till över 1100 (!).

Kontrasterande ... Foto: Stein Inge Stølen mer

Det råder ingen tvekan, förutom att vara det sista stoppet på resan, har det funnits Roadshow definitiv höjdpunkt. Tack så mycket för alla som träffades! Video och massor av bilder kommer att publiceras om det inte är för långt, och rapporter kommer givetvis att komma i tidningen.

Bra autofil sommar för alla!

ADVERT

Mest populära