All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Risk och brutalitet i dagens väpnade

i kvällens avsnitt av Curb blir vanligt svårt att vara bilen när Fredric Aasbø utmanare Pål Anders Ullevålseter och Stein Inge Stølen i en vrakbilrally på ett strykjärn i Lier.

UP tar dig på uppdrag. Du ser att jobbet består av mycket mer än att stoppa råkjørere, men om du tycker att det är lätt att känna igen en UP-bil tar dig tillräckligt misstag.

Säkerheten hos moderna bilar har blivit otroligt bra, och det beror på otaliga krocktest. Lord Arnstein Landsem kan vara med i den heligaste av Volvo och bevittna ett kraschtest nära. Han är inte fullt förberedd för hur våldsam det är i verkligheten.

Nürburgring Nordschliefe är den ultimata banan, men att släppa allt från super bilar och motorcyklar till planen samtidigt med bussar och lastbilar är på gränsen till vansinne. Gå med i en runda med Stein Inge i en hyrd bil.

I "Hitta mig en bil" är ungdomsbilen på programmet. Den artonåriga köparen letar efter en bakhjulsdrift, vilket ger hand och mycket roligt för under 50 000. Kommer programmerarna att klara sina önskemål?

I Lettland får Stein Inge uppfyllt pojke dröm när han får en åktur i en Aero L-39 Albatros fighter . Efter att ha sett flera passagerare får säkert till marken efter att ha upplevt 4 och 5 G, har han i förväg berättade piloten att han ska försöka råga. Men som du kan se i klippet nedan, går det inte enligt planen när det är hans tur.

ADVERT

Mest populära