All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Spola rören innan de är täta

< 999> Även om många avlopp växer igen, är det oftast fysiska främmande ämnen som skyller när du plötsligt går nära.

- Det verkar som om de flesta människor är mycket dramatiska. Därför våra direktlinjer bemannad dygnet under hela året runt, så att vi kan klättra snabbt och lösa problemet, säger Arne Clausen i Gravco

Arne Clausen i Gravco

- för att ta bort fysiska hinder är professionella vattenblästring. Vi pratar om utrustning som ger hundratals

bar mer än brickorna att individer använder för att tvätta sina bilar med, så detta är inte en leksak, säger Clausen. Läs också:

Har du kontrollerat taket på sistone?

Om huset ska ha ett långt liv är det viktigt att taket håller sig stramt. Både hösten och våren är ett utmärkt tillfälle att kontrollera om något behöver göras ...

Här måste man därför vet vad de ska göra, och med Gravcos lång erfarenhet du kan lita på att jobbet blir gjort snabbt och säkert.

Läs mer om högtryckssprutning av förseglade rör här!

Läs också: Det smartaste du kan göra för din bostad

Underhåll Flushing: Din bästa försäkringen

- Med tiden matrester och fett som spolas ner i avloppet fäster rörväggarna. Detsamma gäller rören i badrummet, tvål och hår är de stora syndarna. Eftersom avloppet snabbt ge stora skador på bostäder och inredning rekommenderas vår tydliga: Var proaktiv - så att skador inte uppstår alls, säger Clausen.

Detta problem var anledningen till att Gravco införde underhållsspill i Norge för fem år sedan. Sedan dess har deras arbete sparat många husägare för stora utgifter och mycket frustration.

Läs också:

Därför ordentlig ventilation viktigt

Du vet säkert att god ventilation i hemmet är viktigt, men vet du varför det är viktigt?

Men vad skiljer sig högtryckstvätten från underhållspush?

- kris bestyckningen fallet med avlägsnande av en betongplugg, medan underhåll spolning består av en grundlig rengöring av bostad interna avloppsrör. Vi börjar vanligtvis spola ut i badrummet och dränera i köket, och sedan följa upp genom stammarna och rörledningen till kommunal dränering.

Arbetet görs utan kemikalier, endast med varmt vatten, högtrycksdysor med roterande munstycke. Resultatet är en kraftfull men försiktig rengöring av rören, vilket ditt hem förmodligen är mycket bra på.

Läs mer om underhållsrengöring här!

Läs också:

Att frost-provplattor

Inte alla frostbeständig plattor är frostsäkert i en kall norsk klimat.

Överväger du att byta gamla rör? Kom ihåg att det är billigare att behålla än att installera nya!

varningssignaler husägare bör känna till

- Larm ska ringa om du märker lukten eller gurglande från avloppet.Det finns klassiska tecken på att rören börjar bli igensatta, och sedan bör avstängning av underhåll vara högst upp på din dagordning om du vill undvika stora skador, säger Clausen.

Om du är osäker om tillståndet hos rören hemma, inte heller är det ett problem:

- Vi har kunskap och utrustning, och kan naturligtvis genomföra en rörinspektion och ger en statusrapport i förväg, om kunden vill ha den. Och det är också värt att notera att underhållspolning kan förlänga rörlängden avsevärt, "avslutar Clausen.

Klicka här för att läsa mer om vad Gravco kan göra för dig och ditt hem!

Vill du ha fler tips för hem och trädgård? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

ADVERT

Mest populära