All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Rik, men inte kreditvärdiga

Finans människor har problem på bostadsmarknaden, enligt stor tidning New York Times .

Grossister av alla slag betraktas inte längre som säkra och bra betalare. Och kom det område som de får stora bonusar, inte hjälper det när de vill köpa in kooperativ där de har kontroll godkänts före köpet, är det lika troligt att det inte blir någon bonus, eftersom det finns risk att bonusen blir stor.

Bostäderna i USA inte kommer att bli billigare, köp nu

Denna grupp homebuyers utgör så många som 25 till 30 procent av köparna.

Före finanskrisen och resesesjonen var ett faktum kunde denna grupp av husköpare i Manhattan lån 90-100 procent av fastighetens värde baserat på potentiella bonus upp till fyra gånger regelbunden inkomst, typ New York Times . Men nu lider de finansiella institutionerna och bonusarna. Således får de finansiella personerna inte agera lika mycket som tidigare.

Kan vi få recession här?

Bostadsutvecklare Core Development rekommenderar nu hemköpare att inte använda bonusar som grund för säkerhet. Det rådde köpare att ha 25 procent av köpes i handen och kunna dokumentera stabil solvens för framtiden.

Försäkrar amerikanska storbanker

I Norge har bankernas utlåningsvillkor också förändrats. Enligt Norges Banks utlåningsrapport har bankerna skärpt sin efterfrågan på eget kapital och avdrag för hushållen. Samtidigt uppgav rapporten att efterfrågan har minskat under 2008.

Varken Sparebank 1 och Dnb Nor har skärpt sina säkerhetskrav, men DnB Nor säger till DinSide att återkommande intäkter har alltid varit mer betonat än rörlig ersättning.

ADVERT

Mest populära