All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

De revolutionära infraröda terrassvärmare med integrerad dimmer

Under de senaste åren har fler och fler norrmän upptäckt de många fördelarna med elektriska terrassvärmare och då i synnerhet infraröd modeller. Den största fördelen med infraröda uteplatsvärmare är att de bara värmer vad de slår, precis som solen. Dessutom är infraröda värmare också mycket ekonomiska i bruk, lätt att montera och miljövänliga. Trots det stora intresset för sådan varmare har ingen haft möjlighet att justera värmen på dessa - hittills.

Hög kvalitet till rätt pris

Innova ger dig allt du kan önska dig från en elektrisk terrassvärmare. Spännande och elegant design, innovativ teknik och hög kvalitet - till ett mycket rimligt pris.

Revolutionären dimmerfunktion

Innan man inte har faktiskt haft möjlighet att justera värmen vid infraröda terrassvärmare. Innova var den första som undersökte detta och lanserade förra årets första generation T2000D. Med andra generationens T2000D kan du själv bestämma värmenivån så att du inte behöver vara för varm eller för kall när du sitter ute och njuter av dig själv.

Justering av värmevärdet är väldigt enkelt och kräver ingen installation - du använder bara fjärrkontrollen

som medföljer produkten.

Läs också:

Håll värmen med uteplatsvärmare

Terrassvärmare är ett bekvämt alternativ till uteservering. Men vad ska du välja?

Soft-startfunktion

Infraröd uteplats bastuaggregat har i allmänhet en startström som överstiger den nominella effekten (endast i det ögonblick värmaren sätts på). Det innebär att du inte kan använda en 2000W infraröd terrassvärmare på en 10A-kurs. T2000D har en mjukstartsfunktion som automatiskt startar på lägsta nivå i fem sekunder, så du behöver inte uppgradera det elektriska systemet.

Försäljningssucces

Innova lanserades våren 2013, den första generationen infraröda värmare med integrerad dimmer. Det blev omedelbart en stor försäljningsframgång och blev snabbt helt såld. Den andra generationen T2000D är för närvarande på väg till butikerna och ett antal förbättringar har gjorts. Till exempel har vi bytt till en vanlig IR-fjärrkontroll, så att du kan styra flera T2000D samtidigt.

Specifikationer och funktioner T2000D har en total effekt på 2000W och passar 10A-kurser med mjukstartsfunktionen.

Lampan har en livstid på 5000 timmar och är också mycket lätt att byta (max 5 minuter). T2000D har en vit tråd på 3 meter, och ingår med vägg / takfäste. Kan även användas med fristående stativ. Uppvärmningstekniken är infraröd, vilket betyder att det värmer det hit - precis som solen.

Innova T2000D säljs via Coop Obs Bygg, Coop Obs Extra Korn, Maxbo, Fit, Jernia komplett.nej och expert, och finns tillgänglig redan idag.

Riktpris 1590 kr.

För mer information, se www. nova plan. nej

Detta ärende skrevs inte av Viivilla. nos redaktionell, men är ett pressmeddelande.

Läs också:

12 steg till en framgångsrik perenn gräns

Om du skapar ett nytt stauebed? Se till att plantorna får en bra utgångspunkt genom att lägga ner en del preparat när du gör sängen.

ADVERT

Mest populära