All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Unveils Brokerage Language

Mäklaren är säljarens man. Syftet med bostadsannonsen är att rita människor för visning. Annonsen som lockar dig som köpare kännetecknas därför av termer som kan tolkas, men klarar du att ange vad fastighetsmäklare verkligen betyder?

När man marknadsför bostäder till salu markeras alla positiva detaljer om fastigheten i annonsen. Om lägenheten ska säljas vid havet eller har utsikt, kan du vara säker på att du inte kan hjälpa till att få den i annonsen. Men om lägenheten står inför motorvägen, är det garanterat att inte fokuseras på platsen för annonsen.

Om du köper ett hem är det vanligtvis hemannonsen som avgör om du stör om att spendera tid eller inte. Lär dig att läsa mellan raderna i dina annonser, så du behöver inte bli besviken vid visning.

Varför inte ta med din egen mäklare på en visering som fungerar för dig?

"Fakta Detaljer"

Enkelt uttryck i annonsen ska du kunna lita på. Det här är de så kallade fakta som bostadsutrymme, bruttoareal, tulltaxe, markområde och adress.

Då kommer vi till de villkor som kan tolkas. Här kan du testa om du förstår de villkor som du som hemköpare ska lära sig tolka. Guiden bygger på konversationer med mäklare och erfarenheter från personer som har köpt bostäder.

Ledsen â? ?? Denna artikel är inte längre tillgänglig.

Artikeln har tidigare publicerats på DinSide

ADVERT

Mest populära