All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Manorial land romantik

När paret med tre små barn tog över hans barndomshem, bondgård, kom en ny generation med andra behov i i huset. Den äldsta delen av byggnaden är från 1818, med den sista förlängningen 1996.

- Huset var i gott tekniskt skick, så vi kom undan med kosmetisk renovering. Vi har tänkt på allt från början, lyssnat på huset så gott vi har kunnat och sätta ihop en färgpalett med traditionella färger, berättar paret.

Tankeväckande

Kaminen sitter fast i det blå vardagsrummet, vackert mot den blå väggen.

De flesta av rummen i huset har tapeter, vilket hjälper till att skapa atmosfär tillsammans med trä, panel och vanliga väggar - med bara lyckliga resultat. Golven slipades och det var önskvärt att behålla den ljusa lejonen. Lösningen blev en vitpigmenterad fläck som visade trädstrukturen, applicerade flera lager av färg för att motstå slitage. Träet ser ut som nytt och passar väl med de andra färgerna i huset.

Process

De villaägare har lagt ett bra jobb bakom sig, och frågan om det har varit smärtfri, svara på följande: - Vi har flyttat och genomfört flera renoveringsprojekt tillsammans, har vi dragit på i denna process. Nu har vi kommit överens hela vägen och är mycket nöjda, de slutar.

Resultatet är slående - tidigare tider är vackra och trevliga förenade med 2015!

Mörka väggar i varm färg skapar sofistikerade ramar för gamla och nya möbler.

Stately spis

Dark väggar i en varm färg, 5302-Y32R, bildar avancerade ramar på den ståtliga spis, möbler och äldre kistan - här bor gammalt och nytt i bästa union. Inte minst är golvet verkligen sant här, med den ljusa ytan och trädstrukturen som lyser igenom. Öppna, dubbla dörrar leder till kontoret och ökar rumsförekomsten.

Mellan rummen

Här matchas färgerna, rummen mellan dem.

Soffa, lampor och kuddar plockar upp färger över hela huset. Här finns rum i rum med öppna dörrar, något som beaktas vid val av färger.

Vägg- och hyllväggen har samma färg som skapar en helhet.

Rolig färg

Bokhyllorna i eldstadskammaren, målad i färg 0501-Y01R, är gjorda på plats för många år sedan. Nu har hyllorna samma varma, lugna gråton som väggarna 5302-Y32R, som båda utgör ett helt rum och en fin bakgrund för böckerna. Ärmarna har elegant haft samma golvplattor som resten av rummet.

Timmerhus

Timmermur från gamla tider i sensuellt möte med utsökt tapeter och nymålade skåp.

Detta rum ligger i den äldsta delen av huset, som går tillbaka till 1818.Här är bullret från tiderna. Träväggen är annars obehandlad och färgas endast efter tiden. De släta väggarna har en elegant tapeter med ornament. Lägg märke till en fin detalj - takstaket har samma solbränna som den gamla garderoben. S 6005-Y50R. Väl använda golvplattor är också här, glaserade och lackade.

Modernt och gammalt samtidigt.

Sova söt

Ett vackert rum med tapeter som varar i åratal och ålder.

Alla kan sova bra i det här rummet. Genom att välja en tapeter som inte är en särskild barndoms katastrof, kan du skjuta upp nästa renovering i många år! Rosfärgen är mycket känslig mot det ljusa golvet och de vita elementen.

Det är mycket tillrådligt att vara vågad när du väljer tapeter på toaletten!

Little Venice

Skriv in och njut av italienska palatsfasader i svart och guld. Stilen kompletteras av den något överdådiga spegelramen och piedestallen i samma färger som tapeten. Åh, hur bra är det för rummet att kaminen är svart och inte vit! Således glider den in i omgivningen istället för att stå som en vitvarta ... Golvet är - som i huset - glidande, färgat och målade - och en vacker motvikt till mörkret.

Variable Colors

Sängsäcken hålls i en neutral färg mot den blå tapeten. Mopeder och kranar indikerar att personen som bor här förmodligen inte fyller hela stället än.

Den moderna blå tapeten med hundsmodell sätter tonen här mot bröstet. Den blå färgen tas upp i kuddarna, annars hålls rummet i ljusa färger; penseln och konstverket i färg 0501-Y01R, golvet i en vitmålad färgad målad päls. Bänken och mattan bidrar till den goda atmosfären som råder.

Svår hundmodell mot bröstet och en gammaldags bänk.

Samma tapet

Den intilliggande garderoben har samma tapeter som sovrummet, i en mörkare version.

Garderoben luktar sovrummet. Väggarna matchar sängkartongens färg och har samma tapeter som sovrummet - men i en mycket mörkare version; Ett fint exempel på samma tapet i olika färger, vilket är väldigt annorlunda.

Stor, ljus och luftig, med tapeter och målade ytor.

Dreamroom

Med många dansrum och massor av ljus, närmar vi oss det ultimata sovrummet. Här har väggarna en ljusmönstrad tapeter, åtföljd av nymalt trä i färg 0501-Y01R. De breda golvbrädorna slipas och lyser genom trädstrukturen - ett vackert golv i full harmoni med de andra färgerna. Sängen drar in vid sängbordet, två gamla sängbord och ett ditto-bröstkorg med sina mörka färger.

Badrummet var nytt, med vitmålat trä och klassisk tapeter. Den senare var målad för säkerhet.

Ta det på drömbadet

Vilken dröm om en atmosfär! Bakgrunden representerar icingen av i-ett och betonar den klassiska stilen och smakfulla användningen av panelen. Här kommer inte tapetet i direkt kontakt med vatten, men ägarna valde fortfarande att måla det, för att vara på den säkra sidan. Tak och trä är i färg 0501-Y01R, träet i en halvglansfärg.En mängd svarta golvplattor gör en elegant touch och ger golvvikt och karaktär. Och för dem som kanske undrar: runt och i duschen finns keramiska plattor.

En doft av nybakade bollar

Köksbeslagen är i harmoni med de andra färgerna i huset, inte minst golvet i golvet.

Så man borde förvänta sig från köket i en bondgård - och vi andra drömmer ... Inredningen var färdig målade och harmoniskt harmonisk med de andra färgerna i huset, inte minst den ljusa slingan i golven. Här var det absolut nödvändigt att måla golvet, för att både stärka ytan mot slitage och motstå färgning, eftersom det i detta rum dodgerar det flitigt! Tak, väggar och lister är målade i samma färg, 0501-Y01R. Den rustika mattan ger fin vikt mot de ljusa färgerna.

En dröm om ett kök; delikata färger, rymliga, öppen spis ...

ADVERT

Mest populära