All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Norge Forskning - forskning viktigt möte

- Det här var ett naturligt val för oss, säger forskningsrådet administrativ chef, Marit Roos, och fortsätter: - inte minst det geografiska läget var avgörande, men också möjligheterna till att skapa ett effektivt mötescentrum. Vi har tusentals besökare som kommer till oss under året och kommunikationen och tillgängligheten måste därför ha hög prioritet. Innan vi gick in, gjordes stora interna ändringar för kontor och möteslokaler för att uppfylla våra krav. Forskningsrådet är en viktig mötesplats för forskarsamhället i Norge.

Det dekorerade golvet har utarbetats av Forskningsrådet i samarbete med inredningsarkitekten, och symboliserar främst kommunikation och centralt mötesrum.

Det har fokuserats på inredningsdetaljer i de nya lokalerna på Sollerud. I gemensamma områden och biblioteket har Forskningsrådet, i samarbete med sin inredningsarkitekt, valt ett linoleumgolv i spännande, plasmastilmönster.

- Det finns många tankar bakom detta mönster, säger Roos, - för vi skulle uppmärksamma på vad forskningsrådet arbetar med, skulle vi återspeglar vår strategi och vi skulle signalera samla, vägar, molekyler, ja - något alls, forskning i sig.

För golv grundare OTG, var det en helt ny upplevelse, men ordförande Stefan Olsson säger att projektet gick förvånansvärt smidigt efter de första fälten dekoration tillsattes. Golven varierar mellan linoleum och mattan som matchar varandra perfekt.

Samhällsområdena har ett speciellt designat golv som sitter på plats.

Mötesrummets mörka mantelplatta fungerar bra med färgglada inredningsdetaljer.

Den mörka linoleumgolv är vackert anpassad till den omfattande användningen av textilplattor som skapar lysande när komfort och god akustik.

Smooth Transitioner.

ADVERT

Mest populära