All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Reparation av tak

Taket är av typen "rabbitz puss", en förstärkt puss. Stora reparationer av taket rekommenderas att gå till en specialist. Hantverkare som har arbetat med sådana tak som nämns här rekommenderar att man kontaktar en mason som har erfarenhet av denna typ av tak.

Hitta orsaken

För att korrigera taket är det viktigt att veta orsaken till att taket sjunker och färgen bryts så att skadan inte uppstår igen efter en viss tid. Sådana orsaker kan till exempel vara fukt eller att byggnaden och taket kommer att röra sig.

Tack för specialister

När kaninburar repareras bör en mindre sats öppnas. Här kan du montera / fästa kycklingstaket eller spända metallplåtar, plasterade i flera lager av kalkplatta. Pussel blir pansrad pussflate.

Gamla rabbitztak är ofta kalk / vit. Det känns som att de smittar, du blir grå på handen genom att röra. För att det reparerade taket ska vara lika gott som nytt måste det tvättas, appliceras på en väggsåg och sedan males med en oljebaserad bondning - innan du målar de sista toppområdena.

Innan du beställer hantverkare

När du köper en hantverksservice rekommenderas att du gör en ordentlig möte innan arbetet är klart. Skriv ett skriftligt avtal för att undvika missförstånd, obehagliga diskussioner eller oförutsedda kostnader efteråt.

Mer information om hur man använder hantverkare och kontrakt finns i länkarna till höger.

ADVERT

Mest populära