All egendom: trädgård, kök, inredning >> Frågor Och Svar

Skal på taket?

Det är ganska möjligt att lägga en rengöringsduk i taket. Men duken som du syftar till, Återställ från tapetertillverkaren Borge, är en väldigt tjock variant. Denna trasa är avsedd för väggar där det finns stora oegentligheter och är bra för användning, men inte som lämpliga för användning.

- Eftersom det är så tjockt kan det vara svårt att få det att hänga på taket. Du kommer därför att göra jobbet enklare för dig själv genom att välja en tunnare renoveringsduk, rekommenderar Roar Aune på Borge.

Du bör också vara medveten om att restaureringsvävarna är gjorda för att hantera stötar, men vill inte dölja stora jordar. Med andra ord, de plåtar du har i taket som du vill täcka, med andra ord, lederna mellan plattorna blir synliga. Därför bör dessa glittras innan du lägger på tyget. Vissa typer av tak är också mycket lämpade som substrat eftersom de kan följa rörelser i huset.

- Jag rekommenderar inte att du lägger en sängduk på Takess. Har försökt detta, och trots det stora glittrande av lederna fann vi att plattorna rörde sig så mycket att det exploderade, säger Aune.

ADVERT

Mest populära