All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Förnyelse av konferenscentret

Det bör vara både och: Hotell kräver ofta en kurs och konferens avsnittet arrangemang behöver rum, restaurang, bar, etc. ligger med lätt tillgänglighet är en fördel.

Olavsgaards profil mot E6 har blivit en kontinuerlig fasad som innehåller de nämnda behoven. Platsen öppnades 1985 som ett hotell med 60 rum och en restaurang och cafeteria. Utvecklingen har skett i etapper - nu har hotellet 160 rum.

För alla behov

Dagens nya konferensdel har tidigare haft olika funktioner för uthyrningsändamål. Det kallas också BI-byggt. Olavsgaards egen del av kurser och konferenser var bara fjärde våningen i byggnaden.

Den nya kurs- och konferensenheten upptar nu hela första våningen. Bortsett från det renoverade auditoriet, hela golvet städades - alla lösningar är nya.

Tillsammans finns det 18 mötesrum som passar alla behov - från några deltagare till konferenser i auditoriet med 270 personer. En stor lobbyn och matplats är en del av kursaktiviteterna, liksom ett bibliotek.

trä golv och mattor

Invändig Kari Ruud har varit involverad i Olavsgaard sedan starten 1985. konferens del används en blandning av mosaik parkett och vägg-till-vägg mattor. Mosaic Parket är 8 mm massivt trä som slipas, oljas och poleras för att få rätt utseende.

Samma kombination av mosaiksparkett och matta används i auditoriet. I mötesrummen finns traditionell stavparkett.

Fanér och målningsbar förlust

väggar är papered med målningsbara tapeter, målade endast med ett slag av nämnda tejp Tet speciellt mönster effekt kommer att visas (vid flera lager resistenta färger mönster).

I korridorer och matplats är pelare, bokhyllor och skivor täckta med faner - i både dirigeras och smidig upplagan. Flänsarna levereras i lakan och monteras på underlaget.

ADVERT

Mest populära