All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Renovering av fotboll sparade

Många föräldrar förtvivlan över fula märken efter otaliga affischer av olika sporter och popstjärnor i barnkammaren, men nu finns det alternativa och etikettfria lösningar, nämligen klistermärken. Klistermärken med bilder av fotbollsklubbar, arenor och fotbollsspelare är några av de fotbollsfria barnen och föräldrarna (!) Kan enkelt hänga på väggen. För dem som inte gräver United finns det naturligtvis andra stora lag att välja bland som Arsenal, Chelsea och Liverpool.

Förnyelse i 1-2-3

För dem som har bråttom eller 10 tummar är klistermärken också ett enkelt och snabbt sätt att förnya ditt barns rum på. Klistermärken kan också hängas upp för att dölja dåliga märken på väggen som är svåra att bli av med.

- Klistermärken kan enkelt sättas på och tas bort och passar släta ytor som väggar, fönster eller dörrar. De kan också limmas på den släta plattor, men inte på ojämna tapeter typer, säger Jens Thore Sirnes från Inspiration Inredning Import, som säljer fotballstickers hela Norge.

Ett tips för att få klistermärken att hålla sig bra är att ha lite vatten på baksidan innan de klibbar upp dem och torka sedan dem med en hårtork efteråt.

Om du blir trött på stickmärken, eller vill flytta dem någon annanstans, är det lätt att ta bort dem från väggen. Med andra ord kan du också ändra favoritlag.

Ett annat alternativ för dem som vill skapa det ultimata fotbollsutrymmet är att tapetera en vägg eller två med fotbolls läckan med favoritlagets emblem.

ADVERT

Mest populära