All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

ÄNdra dina gamla fönster

Om du har gamla fönster som står, kan du återanvända dem och använda dem i kreativa lösningar hemma. Om du är kreativ eller lite praktisk är det många möjligheter.

Vi har samlat en lista över objekt som kan göras från gamla, använda Windows.

1. Minidrivhus

Om du har flera gamla fönster stående, kan du enkelt bygga din egen mini-enhet. Med en hammare, plank och rutter kan du växa dina egna grönsaker i framtiden.

Se hur Heidi byggt växthusar i gamla fönster

2. Ram

Du kan enkelt skapa en fin ram med gamla fönster, men se till att ramen är stabil och rengjord innan du sätter in den inuti.

3. Soffbord

Du kan enkelt skapa ett mysigt soffbord eller ett litet bord på terrassen på neon gamla fönster. Fönstret kommer givetvis att vara bordsskivans ben som du kan använda från en annan möbel. Innan du börjar, bör du se till att ramen och rutorna är kompletta och stabila.

4. Fin dekoration

Behöver du ett nytt skåp för något av dina favoritartiklar? Då kan du använda ett fönster som garderobsdörr.

Läs också: 11 FANTASTISKA saker du kan göra pallar

Hitta mer information om inredningen, soffbordet och ramen här

5. Häng upp blommor

Använd en gammal fönsterram för att hänga upp blommor. Allt du behöver är en stabil fönsterram och en krok som kan bära potten.

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära