All egendom: trädgård, kök, inredning >> Frågor Och Svar

Ta bort tapeter tabellen

En tapetskiva som är fäst vid färg kan tas bort utan stora svårigheter.

Det finns förmodligen några märken eller fläckar där gränsen har varit, men så länge som väggen är jämn, kommer detta inte att visas för ett nytt spel färg - eller under en ny tapet.

Användning ljummet vatten

Hur lätt gränsen tas bort beror på stöd och vilken typ av lim eller lim som används för att ställa in gränsen. - Fukta först bordet med ljummet vatten, cirka en meter åt gången. Du kan använda en sprayflaska (t.ex. en tom flaska från en renad ren produkt) eller en svamp för att fukta bordet med vatten. Se till att vattnet är väldränerat och att bordet blötläggs innan du lämnar bordet efter ett tag. En tabell som ställs in med tapeter eller vanligt tapeter kan lätt avlägsnas med ljummet vatten, säger tapetleverantören Borge.

Vinyl på vinyl

I många fall används starkare lim för att fästa bordet mot väggen. - Där vinyl ska limas till vinyl används ofta dukduk. Det är detsamma som ett vått rum, endast i en mindre låda och det här limet är mycket starkare än vanliga tapeter. Om dukar är mycket starkare än de andra två varianterna, kan vissa av tapeten inte avlägsnas med ljummet vatten, säger Borges kundservice. För att ta bort eventuella pappersrester som sitter fast på väggen och övergångar, använd en slipplatta. Borsta försiktigt så att väggen blir jämn. Innan du applicerar färg eller tapeter appliceras på väggen, tvätta över för att ta bort damm och tappa partiklar som håller fast vid väggen.

ADVERT

Mest populära