All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ta bort färgen från händerna

När färgbearbetningen pågår, är det ofta en röra med färg, både händer, verktyg och vad som finns runt dig. Handskar hjälper mycket, och bör alltid användas, både för att skydda dina händer och för att få bättre grepp på verktyget. Men även med handskar kan färg målas över dina armar och andra ställen. Dessutom har du inte alltid handskar tillgängliga, eller du släpper för att använda den eftersom det bara är en "bitterhet" som ska göras. Sedan står du där med färg överallt på dina händer och med fula fläckar på dina kläder efter det lilla projektet. Då är det en bra idé att få rädda nära.

Läs också: Därmed fläcken borta från jeans

handskar: Ett gott råd för att undvika så mycket oreda, är att alltid bära handskar när du målar. (Foto: Mari Rosenberg / ifi Com.) "> handskar: Ett gott råd för att undvika så mycket oreda, är att alltid bära handskar vid målning. (Foto:. Mari Rosenberg / IFI Com) < 999> enkel och skonsam

PIG.

spill du målar, olja, silikon eller andra på dina händer, snabbt blir det rörigt Har enkla våtservetter i närheten så ta bort det lätt (Foto:. Chera Westman / IFI. com) "> PIG: spill du målar, olja, silikon eller andra på dina händer, snabbt blir det rörigt. Ha enkla våtservetter i närheten, så att du enkelt kan ta bort den. (Foto: Chera Westman / ifi. Nej) En låda med enkla våtservetter är ett hjälpmedel som du alltid ska ha vid målningen. Våta våtservetter / torkdukar speciellt för att ta bort färg från händer och andra ytor är skonsamma och effektiva. Dessutom är det världens enklaste verktyg, och du behöver inte hantera vit anda och smutsigt fyllmedel.

Flera av de kloka våtvävnaderna innehåller aloe vera och är särskilt mjuka och dermatologiska testade, så huden torkar inte ut. Vissa typer av tillsatser är också lämpliga för snabba tvättytor före målning.

De flesta dukarna som är gjorda för detta ändamål är också effektiva för att ta bort färg från till exempel verktyg, kläder och andra ytor. Dessutom är det ett bra hjälpmedel för att torka verktyget så att det inte torkar medan du tar en paus!

FJÄRR:

Använd smarta servetter som är speciellt konstruerade för att ta bort färg på dina händer. Det gör jobbet försiktigt och effektivt. (Foto: Mari Rosenberg / ifi Com.) "> CLEAR: Använd smarta våtservetter som görs speciellt för att ta bort färg på händerna Det gör jobbet skonsamt och effektivt (Foto:... Mari Rosenberg / ifi Com )

ADVERT

Mest populära