All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Avtagbar utomhusbelysning

Serien består av tre modeller: Basic, Dome och Wave.

En ny serie av dansk designbelysning utan ledningar gör att du kan flytta lamporna runt på terrassen eller i trädgården för dina behov och behov.

Utomhusbelysning är vanligtvis fast, men med batteridriven lampor är placeringsfriheten total. Från den danska belysningsproducenten Herstal kommer en ny serie batteridriven lampor avsedda för utomhusbruk. Nu kan du enkelt skapa atmosfär under varma sommarkvällar och nätter.

Basic, Dome and Wave är en serie utomhuslampor som består av tre olika modeller. Lamporna kan användas inomhus och utomhus och placeras var du än önskar. Lamporna drivs av laddningsbara batterier och kan därför användas helt oberoende av ström. Placera dem till exempel på trädgårdsbordet, på balkongen eller i trädgården.

Lamporna ger ett moody och behagligt ljus - perfekt för att betona en romantisk miljö. Designen är ren och tidlös och tillverkad i en kombination av glas, polykarbonat, stål och akryl, i linje med en snygg skandinavisk interiörtradition. Ljuset kommer från en standard 5W halogenlampa och kan dämpas efter önskemål.

Serien består av tre modeller: Basic (999 kr för 2 stycken), Dome (1199 kr) och Wave (1199 kr). Lamporna är tillgängliga från början av april.

För information om närmaste Herstal-återförsäljare, se här.

ADVERT

Mest populära