All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Fjärrkontroll och högtalare

[Indigent Object (NAV)]

Utgångspunkten lovade väl; Fjärrkontrollen har en vikt som gör att den intuitivt känns solid. Tyvärr gick det inte riktigt in.

Dåligt svar

Det irriterande är att fjärrkontrollens räckvidd inte är tillräckligt bra. I praktiken betyder det att du måste fokusera på TV: n exakt så att dina kommandon från soffan kommer att följas. Frekventa batteriladdare hjälpte inte heller problemet. Vi tror också att knapparna var något hala.

Det finns inga sådana problem på en TV i detta prisklass. Nu har vår fjärrkontroll givetvis ett par dofter innan vi träffar kloen. Vi rekommenderar dock att du dubbelkontrollerar det i butiken innan du tar hem din TV.

Pirk

Vi skulle också vilja att kontrollen är programmerbar, enligt användarmanualen styr den bara produkter från Grundig. Dessutom saknar vi som vanligt fjärrkontrollen. Men det här är inte en av konkurrenterna som har heller, så vi har inte dras här.

Högtalare

Du kan välja mellan flera ljudbilder på TV: Pop, Classic, Vocal, Rock, Jazz eller Custom.

För vanlig tv-användning är högtalarna bra, men om du lyssnar på musik finns det inte mycket att skryta med. Vi tror att mycket beror på placeringen av högtalarna, vilket innebär att det inte finns plats för stora föremål. När vi tittade på TV-filmer eller startade en DVD-skiva, sprang vi därför ljudet konsekvent genom förstärkaren.

Klicka här för att gå direkt till slutsatsen

ADVERT

Mest populära