All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Avlägsna och högtalare

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Högtalarna inrymt i en separat låda när du får din TV.

Om du väljer att montera TV: n på väggen, kan du antingen bifoga högtalarna i TV-skåp, eller låta dem hänga fristående väggen. Använder du den medföljande TV-fots kan du också köpa matchande högtalarstativ. Denna flexibilitet lägger till vår bok.

Good Sound

Vi blev positivt överraskad av de långa och smala högtalare. Inte bara ser de bra ut ?? de låter bra också. För normal användning är stereoljud från TV-högtalarna mycket bättre än vad vi har varit vana vid.

När vi tittar på film eller lanserat en DVD-skiva, vi körde dock ljudet via förstärkaren. För filmälskare med surroundsystem är detta det obestridliga valet.

Fjärr

Den första slaget till sitt rykte kommer när vi packar upp fjärrkontrollen. Det är visserligen bra i handen, men känns inte så robust och exklusiva som fjärrkontroller för Philips och Sony modeller.

Eftersom resten av TV: n kan en sådan fast intryck detta är beklagligt. På en TV i denna prisklass förväntas känna känslan av exklusivitet i alla områden.

knapparna på fjärrkontrollen, men bra respons när du trycker på dem, och Hitachi förtjänar beröm för alla genvägar de har bokförts.

Not programmerbar

Även om du kan styra de grundläggande funktionerna av video och DVD-spelare från Hitachi stödde inga andra märken. Vi försökte detta på vår gamla Hitachi video, men trodde lösningen var något besvärligt. För att styra videon måste nämligen hålla VCR-knappen medan du trycker på play eller stoppa.

Fjärrkontrollen saknar också bakgrundsinformation. Alla som har försökt att hitta rätt knapp på fjärrkontrollen under sena filmkvällar vet hur viktigt denna funktion är.

  • Klicka här för att läsa slutsatsen
  • eller

  • Klicka här för att gå direkt till de stora bilderna från TV-test

ADVERT

Mest populära