All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kom ihåg den viktiga förberedelsen!

Du har målat väggen enligt alla regler. Men ändå hamnar du i färg som flingor och väggar som verkar ojämnt. En perfekt målning kan aldrig täcka en dålig yta.

Betting på grundval

VIKTIGT: Kristin Haug Merkesdal hos Beckers anser att förberedelsen är väsentlig för resultatet. (Foto: Beckers) "> Viktigt: Kristin Haug Merkesdal på Beckers tror förberedande arbetet är viktigt för resultatet (Foto: Beckers).

& minus; Just Resultatet är inte bättre än vad underlaget tillåter.. en grundlig förberedelse är avgörande för resultatet, säger Kristin Haug Merkesdal på Beckers

resultat varar

Hon tror det förberedande arbetet är det viktigaste vi gör innan vi måla eller tapetsera en vägg

& minus;.. en väl förberedd yta . säkerställer att färgen eller tapeter är stadigt och lång för att förhindra fjällning av färgen, eller tapeter kommer bubblan och lossna, säger hon

Läs också:.. Mall väggen och vara nöjd med resultatet

kommer alltid betala

detsamma gäller när du ska måla fasaden utanför

& minus;. Se till att väggarna är fria från smuts, för att inte tala om svampar och algtillväxt du har att skrapa och borsta ytan, så tveka inte att. ta jobbet. Det kommer alltid att löna sig, säger hon.

Sökorden

Skillnad Lika typer av substrat kräver olika behandling, men enligt Merkesdal finns det några vanliga rivaler som alltid går igen: Underlaget måste vara rent, torrt och fast.

LÄS OCKSÅ: Detta är upprättat.

HYRA: Regeln är att substratet alltid måste vara rent, torrt och fast. (Foto: Chera Westman / ifi. Nej) "> HYRA: Regeln är att substratet alltid ska vara rent, torrt och fast. 999> & minus; för målningsarbetet inomhus, skulle jag rekommendera att börja rengöring med en mikrofiberduk Om ytan mycket smutsig kan du använda mallar sjunka, säger hon

bort med fettet

SMART PLANERING:

Lars Petter Rustan från.. Jordanien anser att jobbet är lättare när det är noggrant planerat. Vet vad du behöver och sätt verktyg och verktyg lättillgängligt, så det är mycket roligare att måla, "säger han.">

SMART PLANNING: Lars Petter Rustan från Jordanien anser att jobbet är lättare när det är noggrant planerat. Vet vad du behöver och sätta verktyg och verktyg tillgängliga. Då blir det mycket roligare att måla, säger han. (Foto: Robert Walmann / Ifi. Nej) Det är Lars Petter Rustan av Jordanien helt överens. & minus; Människor tror att substratet är rent efter lätt tvätt. Det är vanligtvis inte. Passa noggrant med lämpligt tvättmedel. Fett och smuts måste gå för att få det bra, säger han.

Bra gjort

När väggen är torr, se till att den är smidig.Mousserande och borstning är lösningen för många.

& minus; En klar vägg bör också grundas. Stiftelsen gör att färgen kan fästas bättre på väggen. Dessutom avslöjar det ojämnheter. När muren är helt jämn och jämn kan du börja måla, säger Merkesdal.

Vet vad du behöver

Rustan på Jordan anser att det är smart att planera jobbet.

& minus; Tänk noggrant på de verktyg och verktyg du behöver för jobbet. Det är också en viktig del i planeringen och förberedelsen, säger han.

drömhus:

Gör en grundlig förberedelse innan huset ska målas, kommer du att få ett resultat som varar på ditt drömhus, säger Kristin Haug Merkesdal från Beckers. (Foto: Beckers) ">

drömhus: Gör en grundlig förberedelse innan huset ska målas, kommer du att få ett resultat som varar på ditt drömhus, säger Kristin Haug Merkesdal från Beckers (Foto: Beckers).
ADVERT

Mest populära