All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ge nytt liv till trapphuset

Som med alla andra renoveringsjobb, små eller stora, är det lämpligt att planera bra för att få ett önskat resultat. Vid målning av trappor är inköpsborstar som kan fästas på en förlängningsaxel en bra start.

I stor utsträckning genom att förlänga axeln

Academic och utveckling i Jordanien, Jostein Brekka

Det är onödigt att klättra skakiga stegar, vacklande stegar eller gamla stolar att nå höjden när du målar. Med en bra leverans skaka kommer du att vara på väg.

- Att få borsten på en skovelaxel ger dig fler fördelar. Du utökar intervallet avsevärt, och du kan lätt nå höjden. På vissa ställen, till exempel i trappor, kan det ofta vara svårt att få stegen ordentligt. Med skuggan av spänning får du det problemet, säger Jostein Brekka, chef för handel och utveckling i Jordanien.

Bra för kroppen

Förutom att nå när du vill, minskar användningen av förlängningsaxlar också kroppsbelastningen.

- Vi vet att arbetet över axelhöjden är både mycket tröttsamt och stressigt mot kroppen. Ska vi måla mycket kroppen utsätts för repetitiva och ovana rörelser som kan leda till belastningsskador, sade Brekka

Ny utrustning för lack

Jordanien har lanserat 100mm utdrag inomhus penslar både Perfekt-och Ultimate-serien är utmärkt för detta använda.

- Borstarna kan också vara handhållna. De är väl i hand och ögonen är vinklade på ett sätt som minskar belastningen på handleden ", förklarar Brekka.

Tillverkaren har också nyligen utvecklat en kort förlängningsaxel som passar inomhus - där det inte alltid finns tillräckligt med utrymme runt.

Vissa platser kan bli lite trånga. Därför har vi utvecklat en kort förlängningsaxel som är speciellt lämplig för inomhusbruk vid målning i trappor, tider och andra smala platser, avslutar experten.

Justerbar bom

Den justerbara fästet gör det lättare att få en bra vinkel mot underlaget

Har du en trappa där det finns platser som är svåra att nå, kan en justerbar bågen vara lösningen.

- Den justerbara cylindern gör det lättare att ha en bra vinkel mot ytan när den används med en pannaxel. Det är mycket lätt att använda eftersom det kan justeras i alla vinklar, men det ger en lite grovare yta eftersom det är avsett för utomhusbruk, säger experten.

ADVERT

Mest populära