All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Relaterade artiklar

Det finns olika knep för att öka värdet av att sälja hemmet - en trevlig familjekatt som charmerar potentiella köpare är uppenbarligen en av dem.

Perceval-familjen i Melbourne, Australien, skulle sälja huset och hade en show och satsningsrunda i helgen.

När högsta budet var ungefär 11,8 miljoner kronor (cirka 2 miljoner AUD) tog budrundan en oväntad riktning: Mäklaren ringde och frågade om familjens katt Tiffany skulle kunna bli en del av handeln.

I så fall var anbudsgivaren intresserad av att öka budet med ca. 800 000 kr (140 000 AUD). Anledningen var att budgivarens barn hade blivit kär i katten.

För tidningen The Herald Sun, säger Fran Perceval att katten brukade sitta i soffan på utsikten och älskade all uppmärksamhet den fick.

Familjen valde att acceptera erbjudandet från anbudsgivaren, och huset såldes i ca. 12, 6 miljoner kronor (2, 2 miljoner AUD). Inte alla var lika nöjda - son Sam i själva verket var den som kom hem med Tiffany från djuraffären för fyra år sedan. Familjen överväger nu att anta en ny katt.

Läs också:

Att hyra ett hem kan ge en skatteavbrott

Nya skatteregler för uthyrning av bostäder gör att du kan få en avkastning om du inte passar.

Huset säljs, men katten Tiffany stannar kvar. Foto: screenshot från Youtube

Fastigheter Glen Coutinho säger att han aldrig har upplevt att någon vill engagera en katt i ett hem affärer - det är vanligare att människor vill bifoga en make ...

Vill du sålt din katt 807 000 kr?

Ja

Nej

Visa resultat

  • Ja - 66. 67%

  • Nej - 33. 33%

ADVERT

Mest populära