All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Relaterade artiklar

Paneler

Panelerna är "hjärtat" av alla garageportar. Panelproduktion utgör den största delen av produktionskostnaderna för en garageport och är den viktigaste faktorn för att uppnå bra hamnkvalitet. Våra paneler finns i ett stort antal mönster och färger, men en bra look är inte ett ersättare för enastående tekniska funktioner. Varje panel är unik i form och färg. Fasadporten erbjuder paneler som uppfyller de högsta europeiska standarderna, både inom design och den tekniska aspekten. Sektionerna mellan sektionerna är speciellt formade så att du inte håller fingrarna snäva. Dörrkonstruktionen uppfyller kraven i European Standard 13241-1.

Isolering

Den integrerade gummitätningen mellan paneler förhindrar luftflödet. Den nya moderna designen har så många positiva egenskaper som bidrar till isoleringen av din dörr för att minska uppvärmningskostnaderna i garaget. Gummitätningen mellan anslutningarna är lika viktig som isoleringen i sektionerna. Återflöde av kall luft skulle eliminera fördelarna med en isolerad garageport!

Funktion

Den moderna konstruktionen och strukturen hos panelanslutningarna minskar friktionen. En ordentligt stängd garageport kräver en exakt tätning mellan sektionerna. Men ibland finns det friktion mellan sektionerna. Friktionen kan förstöra lacken och tätningen. Det ökar också bruset under drift. Våra paneler är exakta, tysta och blåsiga.

Läs också:

Har du upprättat en budget för året?

Med en budget är du bättre rustad att möta de ekonomiska utmaningar som året medför. Vi visar dig hur du gör det.

Säkerhet

Systemklemfingrar skyddar mot skador och fungerar bättre än andra paneltyper. Paneler från fasadporten störa det tyska systemet och uppfyller EU-normerna 100%. Fingerklämsystemet fungerar på utsidan och inuti dörren.

Besök vårt showroom nära dig för demonstration.

Din lokala kontorsadress finns här: // www. fasaden garageportar. com / kontakt /

www. fasaden garage. com

ADVERT

Mest populära