All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Relaterade artiklar

Från trä till vinyl

De första husen integrerades i själva glaset. I gamla dagar var dessa gjorda av trä och när de ruttnades ersattes de ofta med en hel glasyta.

För att återställa det ursprungliga utseendet på de små fönstren fästes överlagda sprickor. I Norge var det en tradition för länge sedan att göra skogar och korsväxter av trä. Men då kom nyheterna med en ramprocess av underhållsfri PVC 1986. En bra nyheter!

Underhållsfri jumper

Den underhållsfria jumperen ställer in en helt ny standard för fönster av alla typer. De posterna av fasad Produkter AS har sedan 1986 hade svetsade hörn av ramen och skruvas anslutningar för stolpen i alla anslutningar hela stolpen. Detta gjorde kedjehjulet unikt, starkt, stabilt och underhållsfrit. Fasadeprodukter AS anpassar groddar till alla typer av fönster.

Dessa groddar är de ursprungliga och "eviga" spikarna med bästa styvhet, färgtäthet och är helt underhållsfria.

Underhållsfria trädgård staket / räcken

De utmaningar som ett staket av trä är att vatten och röta kommer och förstör din träslöjd förr eller senare. Fasadeprodukter AS stängsel är helt underhållsfria och har ingen negativ inverkan på vatten, vind eller sol.

PVC-baserade staket är tillverkade av jungfru vinyl med titanbaserade tillsatser som gör dem miljövänliga och klassificeras som en grön material. Efter kravet på att utesluta föroreningar som tillsats i PVC har vi för närvarande bara miljövänliga material i våra produkter.

Läs också:

Hur lyser du badrum, kök, vardagsrum och sovrum

Funderar du på hur man lysa upp de olika rummen i ditt hus? Hur man får det mysiga hemmet med rätt belysning och ger dig ljustips ...

Fasadeprodukter AS har flera fästelement för räcke. Alla våra fästsystem uppfyller kraven i Norsk Standard, förutsatt att de är monterade mot en solid grund.

PVC / Vinyl

PVC har tillverkats på industriell skala i nästan 70 år. Det är den plastyp som är mest och bäst utforskad. I Norge tillverkas råvaror för PVC, PVC Resin, av Ineos, tidigare Norsk Hydro. Extrudering av PVC-profiler för sökrobot och fönster görs för närvarande endast utomlands. Denna PVC-material, med samma recept, används för närvarande i fönsterindustrin i mer än 30 år utan fönster visar tecken på att brytas ned genom solljus eller temperaturvariationer.

Kvalitet betyder mest på lång sikt!

ADVERT

Mest populära