All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Relaterade artiklar

Utemöbler som behöver minimal underhåll blir allt mer populära. För det första försvinner färgen inte i solen. De nya trädgårdsmöblerna, inklusive polymermaterial, har utvecklats för att hålla på länge. För det andra finns det inget årligt underhåll, och för det tredje kan utomhusmöbler användas inomhus när lågsäsongen är över.

Trädgårdsmöbler som kan stå utanför utan att behöva flyttas in och ut under sommarsäsongen har kommit att stanna. Just nu är utomhusmöbler i imitationskorgsmaterial, i polyeten mycket populärt.

Tänk på ett litet utrymme

I små uteplatser finns det vikbara möbler som gäller. Även här har smarta underhållsfria möbellösningar utvecklats. Inspiration från Provence både vad gäller tyger och burkar i burkar med kryddor och sydlanske sommarblommor, är en trend som vi har sett i trädgårdar under de senaste åren, oavsett om de har stort eller litet utrymme att leka på.

I trädgårdsrummet med gott om utrymme kan bord och bänk av skiffer gjorda för stenkakor vara ett bra alternativ. Det här är möbler som tålar kall, frost och mycket dåligt väder, eftersom det är mycket i Norden, även på sommaren.

Zink är extra hållbar

Zinkmöbler, bord, stolar och bänkar av sibirisk lark är en hållbar lösning. Om du letar efter en skräddarsydd variant kan det vara en god idé att konsultera en trädgård designer / arkitekt som kan designa möbler skräddarsys efter dina behov och din stil, vilket gör dig till en uteplats ingen annan har ganska lika.

Den tid vi satt på trädgårdsstolar som kunde kollapsa mitt i sommarens utomhus kaffebolag är en sällsynthet idag. Nu finns det bekväma trädgårdstoler av god kvalitet med mjuka kuddar i, vilket är regeln över undantaget. Hängmattorna blir också bättre.

Läs också:

Mobila lökväxter

Tänk otraditionella - växt tulpaner och glödlampa blommor i krukor! Genom att plantera dem i krukor, få en minimal arbete under våren, säger informationsansvar ...

En vitmålad underhålls bänk i trädgården nära en rosa rosenbuske är för många ulitmate utemøbeldrømmen.

Alla kan hitta sin stil

Det fina med dagens trädgård mode är att det är lätt att odla sin egen individuella stil och många av inredningen är bara bra insidan och utsidan.

Trädgårdsmöbler i plastkratrar har kommit att stanna. Materialet är väderbeständigt och kan sticka ut i dåligt väder. De är lätta att hålla rena, och de väger inte så mycket, och inte minst är de lätta att utföra år efter år utan mycket ansträngning.

ADVERT

Mest populära