All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Originalstil renovering

Om du vill borsta upp ett gammalt hus i rococostil är det inte detsamma om du använder de standardlistor man kan hitta i något annat hus. Du är intresserad av att behålla det ursprungliga, traditionella emblemet utan att behöva förstöra det hela genom oavsiktlig användning av material. Det är lite trångt och undersöker dina möjligheter, så att du kan få exakt den stil du letar efter utan stora extra kostnader.

Skräddarsy

Om du vill ha något speciellt för ditt hus, "skräddarsy" kan materialet vara en bra idé. Genom att leverera en ritning eller ett prov av önskad profil på panelen och formgivningen kan detta levereras i exakt kopia. En produktionsanordning anpassad till denna typ av order innebär att det inte heller behöver vara dyrt. Style-Tre är ett exempel på ett företag som specialiserat sig på detta. Deras sortiment omfattar lister och paneler för både inomhus och utomhusbruk. Dessutom utgör kaserner och reim, knivar, kolonner, kung, groddar, yttre och inredningsdetaljer de arkitektoniska hela gamla husen. Allt kan produceras i din "design". Detta är ett viktigt spelområde för tillverkaren, och fungerar inte med några begränsningar på kvantiteter. Det ska vara tillgängligt för alla, oavsett om du bara behöver några meter eller du måste täcka ett stort hus.

lister och paneler i flera stilar

En något enklare sätt att behålla den ursprungliga utseendet på huset är att dra nytta av de färdiga "paket" i olika stilar. Det är möjligt att erhålla både formgivare, paneler och andra byggnadsdetaljer i önskad stil. Stil-Tre erbjuder kompletta lösningar hotell i Schweiz, klassisk, rokoko / barock och nyfunkisstil både utomhus och inomhus. Lösningarna kommer i högkvalitativt trä och kan levereras färdiga på grund av färg eller laser. Nytt för våren är lanseringen av Style arter Jugend, som kommer att vara ett komplement till de fyra kompletta lösningar som redan erbjuds.

ADVERT

Mest populära