All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Raffinerad i köket

Varma gråfärger på skåp, tapeter och textilier mot svallar, rosa väggar ger ett mycket känsligt uttryck som passar ett kök. Här var den gamla inredningen omhändertagen, och en del lackfärg i den sofistikerade, varma gråfärgen gör den snabbare i stil. En blandning av gammal och ny skapar atmosfär, och det är ingen tvekan om att detta är ett modernt, funktionellt kök, trots att alla artiklar inte har ersatts. Färgerna är i harmoni med husets färger förresten, vilket gör det möjligt att skapa en helhet när man går från rum till rum.

Den smala väggremsan

En spännande funktion är tapeten mellan topp och botten. Med fler färger och ett brutet mönster kan det lätt ha gett ett rörigt intryck. De tysta färgerna, som också finns i rummet, se till att det inte händer. Tapetet är i vinyl, vilket är mycket praktiskt i ett kök där du snabbt kan tvätta dina kläder.

Gardinen höjer intrycket

Fönstret lämnas inte heller till sig själv, så det finns inget som helst hiss som hänger upp. Textilierna och färgerna i gardinen har planerats tillsammans med resten av rummet. Huvuddelen består av en blandad stil, gränsad med blank satin, i en fin grå färg. Den "feta" glansiga kanten av frågan är spännande och läcker, och ett bra exempel på hur trevligt det kan vara när du lägger lite tankar och ansträngningar på vad du gör!

Varma gråfärger mot svallar, rosa väggar är en vacker kombination. Bakgrunden knyter samman färgerna.

ADVERT

Mest populära