All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Upptag och överföra från hårddisken till DVD i praktiken

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Även om vi tillbringade endast timmars inspelning, som fungerat mycket bra.

Det är verkligen onödigt att gå in i detalj här, det här är så självförklarande att alla som en gång använt en VHS-spelare kommer att känna igen.

Funktionerna som sparar TV-natten

Chasing Playback-funktionen gör att du kan börja titta på starten på inspelningen av ditt favoritprogram medan du spelar in slutet av spelet.

Detta är mycket praktiskt så när du kommer hem 15 minuter efter att den nya 24-säsongen har börjat, och kan inte tåla att vänta tills programmet är klar innan du får veta vad som händer med Jack Bauer och hans följeslagare.

Vi vill också att du använder Time Slip de kan titta på en scen som spelats in 30 sekunder tidigare, och att det är lätt att bläddra tillbaka i inspelningen - bara för festen du hade lust.

Kopiera från hårddisk till DVD

Innan du bränner inspelningarna du vill ta hand om är det bekvämt att radera dåliga annonser, dela upp i kapitel och lägga till titlar. Inte bara gör de färdiga inspelningarna, de tar också mindre utrymme på DVD-skivorna. Som nämnts kan du spela in på DVD-RAM-skivor och DVD-R-skivor, och vi har provat båda. (Put alltså märka att omskrivningsbara DVD-RW-skivor och DVD + R-format stöds inte.)

Som du kan se i bildespesialen är själva överföringen ett relativt självförklarande process och välj höghastighetsöverföring det går för fort bort. De flesta inspelningar vårt fördes mellan 6 och 10 minuter

Observera att tillträde till de vanliga lägena körs i realtid, vilket innebär att du kopierar från hårddisken till DVD då tar så länge inspelningen. Det här är lite irriterande, och i praktiken väljer du snabbläget eller FR-läget.

Bra kvalitet på inspelningar

I den lägsta inspelningskvaliteten kan du spela in upp till 709 timmar på hårddisken. Det här EP-läget rekommenderas dock inte för något annat än ren nödinspelning, eftersom bilden är ganska så kryddig. Med den här spelaren är det dock inget problem.

Även i bästa kvalitet (XP-läge) har du plats för upp till 89 timmars inspelning på själva hårddisken. De inspelningar som gjordes i XP-läge var enligt vår åsikt helt glittrande. I praktiken misslyckades det att skilja originalet från kopiorna, varken när det gällde ljud eller bild. Här imponerar Panasonic.

SP-läget, som ger dig 177 timmars inspelning på hårddisken, ger inspelning av hög kvalitet. Först i LP-läge (= 355 timmars inspelning), blir kvalitetsnedbrytningen märkbar vid daglig användning, vilket är särskilt tydligt för stora TV-skärmar på en 42-tums plasma.

Fortfarande: Panasonic gör en stark figur på detta område.

Klicka på länken nedan för att gå vidare i testet:

  • Se bilder på artist och inspelningsprocessen
  • Sammanfattning och slutsats

ADVERT

Mest populära