All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Redo för det sista skriet i vardagsrummet?

Interiör stränder i Norge är jämförbart med hur den norska temperament anses vara lågmäld och förnuftigt. Kanske lite blyg?

Även skandinavisk stil, som kännetecknas av naturliga material och rationell design, inte på något sätt är suverän, är det kanske utrymme för att våga lite mer när det gäller inredningen i ett privat hem.

Mässan i Milano möter designentusiaster från hela världen. Det borde inte överraska någon att nyhetsgapet i år inte är så massivt som tidigare. Den europeiska skuldkrisen stimulerar inte bara stora, vågiga investeringar och formella crunches.

Det finns emellertid produkter som hävdar att de ska ses och kommenteras i mängden coola mötesnyheter. Kanske får du inspiration till ditt eget vardagsrum.

Pop-puff

Skulle du ha en möbel i cob, borde det inte vara det här. Den italienska tillverkaren Campeggi är känd för sina lekfulla och praktiska möbler. iPouf är först och främst hemma i den första kategorin. Bänken, eller puffen, är både en sittplats och ett stereosystem där du kan ansluta din mp3-spelare. Ljudet är dock bäst för den som inte sitter på hotdogen själv.

PUFF MED LJUD: iPouf från Campeggi är en stereoenhet som du kan sitta på och är kompatibel med alla Apples dingser. Foto: Foto: Ezio Prandini

trasa

Matbordet Twaya är så spektakulärt att en misstänkt ugglor i mossen. Men det är massiv ek hela vägen. Bordet är en demonstration av potentialen att bo i trä, när bara kreativitet och förstklassig hantverk kan utvecklas fritt.

Efter diet

formad som en DUK: ek bord Twaya designats av Ferruccio Laviani för Emmemobili, Foto: Foto: Emmemobili

DETALJ AV TABELL: Tabellen Twaya är formad som en bordsduk. Foto: Foto: Emmemobili

I skötstolen Sfatto från Edra, skinnas inte skinnet. Huden ligger i tjocka veck, som efter en hård låg carb-diet. Men i en uppenbarligen okontrollerad viktminskning är stolen fortfarande bland de största i sitt slag.

Misslyckandet dessutom inte när det gäller komfort: Under den grova läder döljer ett finstämt mekanik, vilket gör att du kan vika tillbaka och stringers in och ut så att du kan lata dig i olika sittställningar.

Shock Serverings

toalettstol (W) hålet från Fratelli Boffi rekommenderas starta en tolkning av en typisk stil möbler från 1700-talet, att ett möbelstycke grandtante normalt skulle anammat.

TEXT: Huden är i grova veck, men stolen Sfatto har fortfarande rause dimensioner. Design av Francesco Binfaré för Edra. Foto: Foto: Emilio Tremolada

Så, med andra ord designern skapat en halsbrytande, postmodern, rosa hål i möbler som gör sherry hamnar ändå i hans luftstrupe.

Läs också:

Big test av gas grill

Cabin Porn har blivit en Internet-hit

De flesta väljer fel thuja

Bli av Iberiska snigel evigt

Du kan ta reda på om grannens egendom

Max kitsch

Skulle du flörta med kitsch, kan du också hoppa i den.Utan fallskärm. Italienska Sicic skapar möbler för en värld där det inte finns några gränser för överskott.

Om tillverkaren anser att det är allvarligt, eller om det är allt gjort med ironiskt avstånd är lite oklart. Regn ändå med några suddiga ögon och blinkande ögon när dina gäster ser den nya stoltheten i vardagsrummet.

MAXIMUM AVBESTÄLLNING: Brødrene Boffis möbler W (hål) i Psycho Cokostil är speciellt intresserade. Foto: Foto: Fratelli Boffi

Målmedveten möbler

Det är kanske inte så konstigt att vi inte har sett kombinationen fotboll / stol tidigare. Vad skulle syftet med en sådan stol vara?

Nu är Lazy Football här och marknaden kommer snart att svara om det här är en stolpe eller helt bakom målen.

Bubblar of Light Ideas

SOFA FÖR ÖVERSIKT: Ryggstöd i soffan Anaconda är formad som två slangar. Foto: Foto: Sicic

GRÄNSLÖS ROMANTISK: Stolen Sedia di fidanzamento verkar vara ett resultat av blinda kärlek. Foto: Foto: Sicic

Absolut allt som den svenska designgruppen Front gör utstrålas av originalitet och innovation. Med hänglampan för ytspänningslampa slår de också en magisk nerv. Vid första anblicken ser det ut som en nätt glödlampa. Men när du blinkar och tittar igen märker du att glödlampan har vuxit. Och i nästa ögonblick är det borta!

Liksom alla perioder, även detta har en naturlig förklaring: Ljuskällan är en liten LED-diod placerad i basen, medan den föränderliga glaskupol i effekt en tvål vattnig substans som blåses och sprickor, och sedan för att blåsa upp igen .

ADVERT

Mest populära