All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rå elegans

rektangulära plattor upplever nu en renässans, eftersom formatet i en elegant vy kan bidra till att understryka en täta möbler och fokus på nuvarande sanitetsutrustning, inspirerad av japansk enkelhet och horisontella linjer.

Det rektangulära formatet är bra när det används konsekvent, men det fungerar också bra i interaktion med större och mindre fyrkantiga plattor eller med små mosaik.

I kakel grossist Höganäs har erfarenhet att ett långsiktigt hållbara badrum ställer stora krav på de material som används - inte minst till altdominerende golv- och väggbeläggningar. Därför lanserar Höganäs en ny flicksamling med det rockinspirerande namnet Rolling Stones, som träffar mitten av korset mellan tidlösa och trendiga.

Marmor Look

Detta är en serie robusta och praktiska plattor med ett exklusivt marmorutseende. Kakelarna, som är tillgängliga i en matt och glänsande variant, tillverkas i en mängd olika känsliga naturfärger från sand till rosa till grått och svart. De levereras i format 45x45cm, 33, 3x33, 3 cm och 18x18cm samt i den moderna rektangulära mål 33, 3x50cm 25x33, 3 cm och 13x20cm.

Den nya flanuppsamlingen från Höganäs innehåller inte bara de föremål som behövs för att skapa ett tätt, rått och enkelt badrum. En "fan" av dekorativa gränser med metall effekter, stiliserade mönster och diskreta färgkombinationer, möjliggör också en mer ornamentreal dekor.

De extra stora tegelformaten gör också Rolling Stones lämpliga för beläggningar i ingångar, kök och vardagsrum.

ADVERT

Mest populära