All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rå och grov rum - huggen sten

Trenden har alltid varit där. Ända sedan antiken har stenmaterial använts i hem och hem. Idag används betong, tegel och kakel för att återskapa industristilen.

Högt tak

Industriell ljuddämpare innehåller gråtoner och mattytor. Och det ska vara högt under taket. Balkar kan vara synliga och det är svårt om väggarna visar tegelstenar. En av anledningarna är att rummen ska se gamla och slitna ut. Grova kanter och grova dimensioner är också typiska för denna stil. Här hittar vi stora och solida möbler, helst i metall.

Men hur är det med oss ​​som bara vill ha en liten smak av industristilen hemma?

Rå, grov och stilrent med betong.

Juksebong

Detta är ett jobb för proffsen.

En lösning som heter " Concrete Ciré ". Detta är beteckningen av en metod där vi kan erbjuda en betongyta - ett golv, en vägg, några möbler eller en kökshandfat. Betongblandningen appliceras i tunna lager, och resultatet är som en slipad fast betongyta. Perfekt för dem som vill ha en industriell stil.

Betong Cire kan användas för att ge ett grovt betongutseende till de flesta ytor.

Med sådana konkreta produkter kan vi göra uttryck som gjutbetongmurar, stora betongplattor eller flytande golv. Målen kan variera från matt till tomt. Produkterna kan appliceras på allt från gips och trä till gamla beläggningar.

Bänkskivan i detta kök var en gång en laminerad spånskiva. Det fick så småningom fuktskador och började svälja. Vi torkade ut skadorna och valde att ge det nya livet med betongpulver innan vi förseglade med PU-färg. Resultatet var robust och snyggt.

ADVERT

Mest populära