All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ravi räddar fest

Enligt dem som vet vad de pratar om när det gäller vin, bli galen temperatur rödvin är en av de mest kränks i detta land.

Nackdelen med att servera för varmt vin är att den alkoholhaltiga smaken kan vara för dominerande joe är det inte en del av punkten? , och som är uppenbarligen något som vinkännare vill bli lurade på.

En tut och du är knuten

Och det är självklart här Ravi kommer in. Ravi är små saker som du placerar på vinflaskan och mirakulöst ser till att vinet exakt får den temperatur det kommer att ha innan de ädla dropparna träffar din vinglas.

Hur man gör det

Vinet ändras från rumstemperatur till serveringstemperatur om några sekunder eftersom vinet passerar genom ett fruset rum inuti enheten innan det träffar glaset.

Allt du behöver göra i förväg är att förvara Ravi i några timmar i frysen och hämta sedan upp den när den ska användas. Den norska importören säger också att Ravi är bra att laga i flera timmar, beroende på hur många flaskor vin du konsumerar.

På botten av enheten finns ett litet ventilationshål som fungerar som stopp / luftfunktion. Om du placerar tummen över det här hålet, stoppar du enheten, och när du släpper den öppnar den så att vinet rinner genom. Så enkelt att alla ska hantera det med andra ord.

Ravi är särskilt lämplig för rött vin, men kan även användas för vitt vin och rosevine. Perfekt för dem som har oväntade besök av vänner som är vänner - eller behöver en presentidé för vinälskaren i familjen.

Återförsäljningspriset är kr 690 och du kan beställa det här.

ADVERT

Mest populära