All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Positionering på personlig bostadsstil

Styling av bostäder till salu är alla mest av allt för att ge potentiella köpare en uppfattning om hur huset eller lägenheten kan uppfattas som välkomnande som möjligt. Sälj en "dröm", vilket ger köparen en bra känsla. Med hjälp av bostäder styling garanteras en delikat stil i ditt hem - det gör fastigheten kommer att tilltala en bredare val för köpare än om du använder helt och hållet din egen inredning.

För att skilja dig från publiken, lönar sig det med en personlig touch som gör ditt hem långt över genomsnittet.

Alvheim Mäkleri i Göteborg är därför ett inspirerande företag som går nya vägar att locka husköpare med mer individuell styling, för att få ut extra "bra känsla" hemma.

Kök som inbjuder dig till ett gott humör. Foto: Alvhem Mäkleri

styling tips för köket:

  • Satsa på ljusa färger, nya lampor och ett fåtal utvalda sittsäckar. Gör köket "levande" med färska örter och frukträtter, ljusa ljus och trivs på ett bord.

Styling Tips för vardagsrummet:

  • Släpp så mycket dagsljus som möjligt i vardagsrummet, ladda på lätta väggar och undvika tunga gardiner. Ett varmt interiör med öppen spis på eldstaden och färska blommor ger ett välkomnande intryck.

Dream top med korrekt styling. Foto: Alvhem Mäkleri

Se också:

Dessa rum bör alltid rengöra första

Vill du klar rengöring av de värsta och mest tråkiga rum först, så att du får mer motivation att fortsätta med resten av huset.

Styling Tips sovrum..

  • Rensa bort alla "skräp" och skapa en "dröm säng med fina sängkläder, filtar och kuddar Krydda med fina, utvalda detaljer, inklusive en modern lampa, en trevlig byrå eller väggkonst < 999> Nedgång i försäljningen bostäder

i 3: e kvartalet 2013 registrerades i samtliga 25.900 försäljning av byggde bostäder på den fria marknaden. Jämfört med samma kvartal föregående år, minskade antalet försäljningen med 3 procent.

den totala omsättningen värde för dessa bostäder var på 78, 6 miljarder, vilket ger en genomsnittlig köpeskilling om 3 0.000.000. Oslo hade den högsta genomsnittliga per omsättningen med 4, 6 miljoner.

Färre handlas stug

i allt, registrerade 3400 försäljningen av inbyggda semester fastigheter på den öppna marknaden i Q3 2013.

Detta är en minskning med 3 procent jämfört med Q3 2012. det såldes nästan 2700 fritidshus på ägd mark, medan antalet bostäder på arrenderad mark uppgick till lite över 700.

Genomsnittligt pris per överföring av fritidshus på mark var 1, 4 miljoner euro, medan för fritidshus på arrenderad mark var 1, 3 miljoner kronor.

För mer info:

www.alvhemmekleri. se

www. Zan. com

www. intro design. com

www. bostyling. com

www. mbostyling. nej

För mer information om styling se:

www. alvhemmekleri. se

ADVERT

Mest populära