All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lugnare atmosfär i sovrummet

Önskat var ett ljust men inte färglöst rum. Och så har det blivit. Med naturen precis utanför fönstret, färgen inspiration lättillgängliga, och valet föll på rike mossa lugna gråa och gröna färger. Rummet uppfattas som ömtåligt och inbjudande, och när de mörka väggarna försvann kom rummet känslan genast upp i ljuset.

grå och gröna färger

En dämpad grå färg på väggen, som sjunker genom trädstrukturen, i fint samspel med grå målade sängbord och ljust grön säng.

Det var inte nödvändigt att måla väggarna, och en transparent, grå panel lack säkerställer att väggarna har blivit mycket lättare och - inte minst - tystare. Trä- och kviststrukturen glöds genom färgen, vilket ger väggarna en karaktär. En rymdbyggd garderob hade två lager av paneler i en grön färg, och här är ritningarna i träet.

Återanvändning av färg

stugägare var fast beslutna att hålla sängen, som med en mjuk, grön färg ser ut som nya, samtidigt som det är en viktig färgelement. De lackerade ytorna ger en vikt till de ljusare, genomskinliga ytorna. Två sängbord fick ett nytt utseende med en varm, ljusgrå färg, som inte skiljer sig från väggfärgen.

Skåpen byggs på plats och tillämpat en ljusgrön panel färg, matchande säng färg och andra gröna färgerna i rummet.

ADVERT

Mest populära