All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Snabb förnyelse av väggpaneler

Det finns väggpaneler för alla typer av rum i tillverkaren Fibo-Tresposs rika portfölj. Flera kakel storlekar och ytor, liksom många färger och mönster, erbjuder stora möjligheter att skapa personliga lösningar - inte minst bland nyheterna, som kommer att lanseras på mässan Building Exhibition 14 -17. Oktober.

- Vi är stolta över att vi nu kan erbjuda våra kunder mer än 700 sorter att välja på i vår väggpanel samling, säger Per Jåtog, försäljnings- och marknadsdirektör Fibo Trespo.

Färgsamling

Väggpaneler med högglansytor är efterfrågade och nu har de också smala leder. Nu räknar samlingen 28 olika färger och du kan välja mellan 8 plattor. En ny serie extra mattytor är också klar, så möjligheterna är nästan i linje!

Marcato

Vita paneler med smala, vitt injekteringsbruk såg dagens ljus under sommaren, och nu serien utökas med ny design och kakel storlekar - totalt 28 kombinationer. Dessutom finns det även paneler med smala grå leder, som nu också har en ny design.

Kök Board

Här är väggpanelerna speciellt anpassade för montering mellan bänkskive och väggskåp, och kan motstå både stänk och temperatursvängningar. 8 nya mönster ökar också alternativen på detta område.

Crescendo

Denna samling har en tredimensionell tryckning, med en höjdskillnad mellan plattan och fug, och har fyra nya konstruktioner med stora kakel mönster. Om du vill ha ett mer exklusivt uttryck kan Crescendo vara lösningen.

Gris Grande och Negro Grande från Crescendo-samlingen.

ADVERT

Mest populära