All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Snabbt och reversibelt med folie

Oavsett om du äger eller hyrar, små och smarta renoveringstips är alltid välkomna. En av de bästa tipsen just nu är dekorativ plast. Detta är en plastfilm med färgstarkt mönster eller naturlig imitation av marmor eller trä, som kan limmas till allt i hemmet. Ryggen är klibbig och känns utan att lämna märken för alla hala ytor.

Om du är trött, rör dig eller vill göra om igen, ta bara bort plasten!

SNABB FÖRNYELSE: Dekorativ plast kan användas för att dekorera små föremål, hyllor och möbler. (Foto: Fantasy Interior) "> FAST FÖRNYA: dekoration Plast kan användas för att piffa upp små föremål, hyllor och möbler (Foto: Fantasy Interior).

allsidig användning

i fält: <999 > Mönstrad dekorativa plast kan användas för att ändra de små och stora saker (Foto: Fantasy interiör). "> i fält: Mönstrad dekorativa plast kan användas för att ändra de små och stora saker. (Foto: Fantasy Interior) Dekor Plast eller kontakta plasten som det också kallas, kan användas för att skapa en anslagstavla i köksskåpet, för att ändra hela köket inredningen, vilket ger en sliten byrå nytt liv eller för att piffa upp små föremål, hyllor och möbler.

- Den dekorativa oljan kan också användas för att borsta upp trappan, men vi rekommenderar att du använder den på trappan. På stegen du är i kommer det att bli smidigt och lågt ", säger Eva Bakurowitz hos Fantasi Interiør, som är distributör av den ledande märkesvaran d-c-fix i Norge.

GLATTER:

Med ett separat verktyg är det lätt att ta bort luftbubblor under plasten. (Bild: Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk.) "> Smooth I ett separat verktyg är lätt att ta bort luftbubblor under plasten. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Com) Många sorter

strimla

När folien är på plats, skär kanterna ren. (Foto:. Mari Andersen Rosenberg / ifi uk) "> strimla När folien är på plats, skär kanterna ren. (Foto: Mari Andersen Rosenberg / ifi. Nej) Den dekorativa plasten finns i en mängd olika utföranden. I lager i Norge har de 40 olika mönster, inklusive fler tre mönster och de populära och naturliga marmorekvationerna. De är också enfärgade, inklusive prickade, randiga och fantasifulla mönster.

- Designfolie har blivit en mycket populär produkt. Folien är lätt att arbeta med och kan lätt avlägsnas, säger Bakurowitz.

Ryggen är klibbig och täckt med ett skyddsmönster med ett kvadratmönster. Sträckorna gör det enkelt att skära den dekorativa oljan till rätt mål och för att få rätt klipp. När plasten är skuren till ungefärlig storlek, fäst den på substratet genom att gradvis dra bort skyddspapperet medan luftbubblor slätas ut.Efteråt trimmas kanterna och renoveringen är klar!

REMOVAL:

Dekorativ plast kan användas för att borsta köket. Det kan tas bort igen utan att lämna spår på inredningen. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk) "> annullering höger: Grafisk Plastics kan användas för att renovera köket Den kan avlägsnas utan att lämna spår på inredningen (Bild:.. Mari Andersen Rosenberg / ifi. en)

ADVERT

Mest populära