All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Q-varumärken - profilering golv

Nu har de två bolagen under samma tak och som de vänder sig till samma kundgrupper, de förutser ett fruktbart samarbete i de kommande åren. De två kommer nu från sina nya lokaler att kunna leverera ett bredare erbjudande och sänka kostnaderna för kunderna. De kommer att fortsätta att fungera som oberoende företag men har etablerat en mer formell samarbetsmodell genom det nybildade Profilalliansen.

Den hela långa väggen på 350 kvadratmeter showroom har stora fönster som ger bra dagsljus. Bildskärmsutrustningen förhandlas fram av Expoteket.

- Vi är mycket nöjda med våra nya lokaler, som vi tog över i det nya året, säger general manager för Q-varumärken Alf Rune Gundersen - här har vi oss en ljus och mysig showroom på cirka 350 kvadratmeter. Visserligen var golvet en utmaning, det var otroligt ojämnt. Men det glöts och glittras innan beläggningen lades, vi valde ett ljust, löst klick vinyl med woodimitation, så ojämnheten är nu knappt synlig. Golvet bidrar starkt till de profilerande artiklarna vi erbjuder verkligen framåt.

- Med Q-varumärken och Expoteket idag finns totalt sex anställda - tre i varje företag. Vårt nya showroom är helt avgörande för att lyfta fram vår egen profil, avslutar Gundersen.

Q-Brands valde en ljus vinylbeläggning med woodimitation som effektivt döljer en viss mindre grovhet i undergolvet i sina nyligen rörda lokaler.

Q-märken har kunder över hela landet och är givetvis särskilt bra med kunder i Sandefjord.

Förutom att leverera specialbeställda profilprodukter, tillverkar Q Brands och importerar mycket artiklar till allmänheten som vanligtvis säljs i vanliga butiker.

ADVERT

Mest populära