All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Lägg tvättstället i tvättmaskinen!

Electrolux har 90 års erfarenhet av att utveckla professionella produkter för tvätt och torkning av både hotellkedjor och tvättstugor. Nu fortsätter kunskapen genom ett helt nytt och innovativt sortiment av tvättmaskiner och torktumlare anpassade till hemmamarknaden.

Rengör kläderna med ånga

Tack vare den innovativa "Steam System" -tekniken, kan dina kläder lämnas som nya utan att tvätta dem! Med hjälp av ånga avlägsnas dålig lukt och kläderna "fräschas upp" och slätas ut. Detta sparar tid och pengar på onödig strykning och rengöring av dina kläder.

- Steam är inte bara utmärkt för matlagning, men är också ett utmärkt verktyg för mild behandling av textilier. Dammbindare luktar, och vem har inte velat ha en snabb förfriskning av rockar, ytterjackor och klänningar som behöver nytt liv? Innovativa tvättmaskiner från vår nya Inspirations-serie gör det möjligt, säger marknadschef Lena Wånemark i Electrolux Norway.

Steam System tvättmaskin från Electrolux är den enda på marknaden som är certifierad av Woolmark Gold, en etikett som garanterar att du kan tvätta ömtåliga plagg som vanligtvis kräver handtvätt, såsom silke och ull, utan att förlora passform.

Skräddarsydd efter dina behov

Alla maskiner i Inspiration- serien har inbyggd mängd sensor som justerar tid, energi och vattenförbrukning till mängden tvätt för att göra tvättprocessen så energieffektiv som möjligt. Om du har lite tid, erbjuder Time Manager-funktionen möjligheten att välja om tvätten ska tvättas snabbare.

Läs också:

Skarpa energikrav för nya bostäder

- Bostads- och byggsektorn står för 40 procent av energiförbrukningen i samhället. Att minska energiförbrukningen är en viktig miljöpolitik och klimat ...

skonsam och energieffektiv torkning

Den nya "Eco Care" torken är en av de mest energieffektiva på marknaden. Samtidigt är det också särskilt skonsamt för tvätten. Vissa torktrummar i Inspirationsserien är, som de enda på marknaden, också Woolmark Gold certifierade. Det innebär att plagg som klassificeras som handtvätt kan torkas med det mjuka programmet. Torken är 50 procent mer energieffektiv än A-klassen, och återuppvärmer värmen för maximal effekt. Den stannar automatiskt när kläderna är torra, vilket innebär mindre slitage på tyger och låg energiförbrukning.

Innovativ och genomtänkt design

Med en elegant, intuitiv LCD-skärmen används för att få tillgång till olika program på ett enkelt och intuitivt sätt. Visningssystemet är detsamma för alla produkter i serien "Inspiration". Med hjälp av funktionen "My Favorite Plus" registrerar maskinen de vanligaste tvättprogrammen. På så sätt kan du enkelt komma åt dem med en enda knapptryckning.Både tvättmaskiner och torktumlare har en innovativ design som gör att de kan "matcha" varandra, antingen "sida vid sida" eller över och under.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära