All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Ställa in en "förkläde" av

Det har visat sig många sätt att täcka en stol, och här är en ny variant av plaststol.

Vår "förkläde" är gjord av raka stycken av tyg fodrad med rafflade bomullstyg, anbringas band i samma rutig läkemedlet (se fig.).

Sätt "förkläde" över stolen och binda banden. -Och simsalabim blir stolen ny. För att det ska vara bra att sitta i, dra ihop två matchande soffpuddar i matchande tyg och sätt i sätet och baksidan.

Ibland vill vi ha ett lite större bord. "En dag satt vi ute på terrassen kom vi till en lösning med avtagbar bordsskiva. Tanken var så snäll att vi skulle vidarebefordra det till läsarna. Har du ett fat piedestal, hög blomkruka eller helt enkelt en trälåda du kan med enkla medel för att skapa en tabell.

Så här gör du det:

1. Rita en rund cirkel på en träfiberskiva, penna fäst med gänga på en spik (se fig.) Kom ihåg att bordsskivan diametern måste vara i förhållande till basen (ca 20 cm utanför).

2. Skär ut skivan med elektrisk sticksåg, och borsta kanten med slippapper.

3. Markera basen i mitten av bordplattan med penna.

4. Fodral för fyra stödblock och borsta dem smidigt. Dessa fästs med lim och skruvar på utsidan av pennan linjen (se fig.) Och att stödja bordsskivan när den är placerad på chassit. Bordsskivan kan målas eller bäras med en trasa som visas på bilden.

Rundvax

1. Placera bordsskivan på korgduken och mäta ca. 10 cm utanför innan du skär.

2. Mät en lämplig lång stick och sy den på kanten av duken. Skala sedan det på bordplattan, och det stannar på plats i alla väder.

ADVERT

Mest populära