All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Puss upp - och få härliga utemöbler

1) Arbeta på en plats där det finns bra ventilation, helst utomhus och ha tunga gummihandskar. Om du är överkänslig mot dammpartiklar, måste du också använda en mask. Förbereder träfärgen genom smörjning av färgbehållare med en liten borste. Följ tillverkarens anvisningar på rutan noggrant.

Läs också:

Detta bör ske innan du stänger stugan.

Gör en lista över vad du ska göra när du lämnar stugan. Vi har tolv förslag på vad som ska ingå i listan.

Läs också:

Ge golvet en ny glöd med färg

Ett slitat trägolv kan vara lika trevligt som nytt igen med lite färg. Om du vågar måla golvvita, kommer rummet att visas ljusare och större. Här får du ...

2) När färgavlägsningen har fungerat tillräckligt länge, ser den gamla färgen ut rynkad. Då kan du prova en kniv eller gnista om det är lätt att ta bort. Om inte, bör färgavlägsningen fungera lite längre. Ta bort den gamla färgen genom att klia i fiberriktningen, men var försiktig så att du inte kliar på veden med skrapan.

Fyra saker att tänka på innan du väljer klättringsanläggningar

Det finns fyra saker att tänka på innan du väljer klättringsanläggningar.

3) Använd en gammal nagelborste eller nagelborste på platser där det är svårt att komma till, till exempel, mellan trästegarna. Om det på vissa ställen är extra svårt att avlägsna färgen, använd en lite grov stålull doppad i färgavlägsnare och gnid i fiberriktningen.

4) Om det är nödvändigt att ta bort färg från metalldelarna, gör det på samma sätt. Fyll en hink med varmt tvålvatten och använd svamp för att noggrant tvätta alla delar av stolen för att bli av med färgavlägsningen. Skölj med rent vatten och låt stolen torka igenom.

5) Om fibrerna har stigit så att ytorna är grova, borsta ytorna lätt med sandpapper. Borsta bort allt damm, torka med fuktig svamp och låt stolen stå och torka. Följ färgfärgstillverkarens anvisningar på lådan och måla så många skikt som behövs. Låt färgen torka mellan varje lager.

Färgborstar

Färgborstar

  • Färgborstar > Outdoor Painting

ADVERT

Mest populära