All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Trädgårdshandskar Skydda

Har du känt den torniga busken "scratch" till huden när du planterar? Då har du glömt att skydda dina händer. Jordans trädgårdshandske dessutom ger den dig en Super Handle. Så nu kan du njuta av trädgården utan att få repor och sår.

- Det är viktigt att skydda dina händer när du arbetar med vätskor och andra produkter som kan skada huden, säger Morten Berntsen vid Teknologisk Institut. Men det viktigaste är att använda rätt skydd, dvs handskar, till rätt arbete, fortsätter han. Om du inte gör det, är skriet ur hand, avslutar Berntsen.

Fler och mer slitage handskar när du arbetar i trädgården. Men många kan behöva byta handskar under träning eftersom de blir våta och fulla av smuts. Med Jordaniens Super Handle kan du arbeta längre utan att behöva byta.

- Handsken har en skyddande nitrilbeläggning i greppområdet. Beläggningen ger händerna extra skydd och gör att vatten och smuts bubblar bort handsken istället för att gå in i handsken. Därför stannar de längre än andra handskar, säger produktchef Marianne Grøtte i Jordanien

Kvaliteten består också av stickad nylon vävnad, vilket gör att huden andas och inte blir fuktig. Handskens tunna kvalitet gör det bekvämt att bära och det är lättare att utföra precisionsarbete.

Nitril innehåller inte latex och är extra kemikalieresistent. Handskarna tolererar därför lut, syre, olja och lösningsmedel i greppområdena. Ytan på nitrilen är glidfri och ger ett mycket bra grepp.

SuperGrip finns i två storlekar, medelstora och stora / extra stora.

De kan köpas i en mängd byggnader, färg- och hårdvaruaffärer över hela landet och har ett rekommenderat pris på 44, 90 kronor.

ADVERT

Mest populära