All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Skydda rummet mot färgstänk

Det första du bör göra innan du hittar en pensel och pensel är att få möbler borta från väggarna. Om du har ett förråd, ett rum bredvid eller ett annat lagringsutrymme, är det att föredra. Då är rummet helt tomt när du börjar måla, vilket förhindrar spill på möbler. I annat fall kan du flytta alla möbler till mitten av rummet. Åtminstone är de inte i vägen när man målar, och chansen att spyta på dem blir mindre.

Täck möblerna

Om möblerna är kvar i rummet, täck dem innan du målar. Använd locket och se till att alla möbler är väl täckta. Använd ett statiskt plastlock som klibbar ytan. Detta kan också användas till exempel på Windows.

COVER PLASTIC: Static Electricity Decking Plaster är speciellt lämplig för att täcka en solid inredning och väggar. (Foto: Jordan) "> COVER PLASTIC: Cover Plast med statisk elektricitet är speciellt lämplig för att täcka de fasta möbler och väggar (Foto: Jordan).

Mallar Filtrering på golvet

Mallar FILTER: Mallar Filtrering är målaren bästa vän den skyddar mot spill.. (Foto:. Robert Walmann / ifi com) "> Mallar FILTER: Mallar Felt är målaren bästa vän. Det skyddar mot spill. (Foto: Robert Walmann / ifi. Nej)

Golvet är den enda stora "möbler" som du inte kan gå vidare. Och det är aldrig kul att få färg på det vackra trägolvet. Därför bör det alltid skyddas bra vid målning. Detta gör dig den enklaste - och bäst - med målaren kände på rulle. Filtet kan läggas på alla ytor och är inte reserverat för golvet! Har du först köpt en roll, kanske du vill använda den när du målar andra ställen också. Överdelen absorberar färgen och undersidan är plastbelagd så att färgen inte tränger in. Och det bästa? Den kan användas om och om igen!

Maskeringstejp för detaljer

För de små ytor, såsom lister och omger, använd maskeringstejp för att undvika spill. Använd en bra maskeringstejp avsedd för din yta.

ADVERT

Mest populära